lördag 8 september 2012

FINFINA PLAGG FRÅN CHILL NORWAY

I veckan har jag fått hem fina plagg från Chill Norway, en vacker Lulu Blouse och en vacker jacka: Toronto Coat i beige. Båda är användbara och vackra plagg. Båda är hemklickade från fina NANTUCKET.
Otroligt härligt och tjockt silke. Tyvärr något för stor, köpte denna i storlek L för att den skulle vara lite rymlig och denna är tyvärr för stor till mig, men den är bara så fin. I värsta fall får jag sy in den.


Toronto Coat är supervarm och med vackra detaljer. Storlek L i denna sitter klockrent på.

Hoppas ni har en fin lördag.
KRAM!!


2 kommentarer:

 1. Åååå Lulu Blouse är ju bara sååå fin. Älskar min men den är bra stor i storlek. Men det gör inte så mycket tycker jag. Får gärna vara lite oversize :)

  Kappan var också jättefin. ChillNorway när det är som bäst :)

  Ha en fin söndag fina

  Kram
  /Vivvi

  SvaraRadera
 2. Jag behöver hjälp! Har rätt så nyligen fått upp ögonen för odd Molly, inget som tilltalat mig spec mkt tidigare. Nu har jag sett en lovely knit på tradera som jag sååå gärna vill ha, ser dock ingen brodyr på armen. Så min fråga är: finns det kollektioner av lovely knit som inte har brodyr på armen? Enligt bilder jag sett på vad som ska vara äkta plagg kan det sitta på antingen vänster ELLER höger sida? Ska maila säljaren också men vill kasta ut frågan här där det finns mkt kunnigt folk :) tack! Med vänlig hälsning, Stina carpediem1987@hotmail.com

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER