fredag 2 mars 2012

ÄLSKAR ODD MOLLYS ÄLDRE KOLLEKTIONER

Denna vackra tunika är en STOR favorit i garderoben och jag är otroligt glad och rädd om denna. Här har jag kombinerat ihop den med en fin kjol från Noa Noa. Denna är i storlek 2 och den är smal i ärmarna men inget som stör alltför mycket. Vacker är den och med bandet och hällorna jag fixat på denna blir den bara så mycket kvinnligare.
Nu ska jag vila fötterna och slänga mig en stund i soffan.
Hoppas ni haft en fin dag!!
KRAM!!

3 kommentarer:

 1. Ja ja ja jag älskar de äldre kläderna och fyller konstant min garderob med dem när jag snubblar över dom på tradera Har den där tunikan i tre färger och jag tror att du inspirerat mig att jaga den! Living Tenfold är min favorit era! Kram

  SvaraRadera
 2. Jag är också svag för de äldre kollektionernas sidenplagg - de känns ofta tidlösa men har ändå personlighet så att säga
  Jättevacker kombo!
  Kram,kram!

  SvaraRadera
 3. Fantastiskt snygg kombo. Jag gillar att du blandar olika märken. Det blir snyggast så.
  Jag har några gamla rariteter från OM som jag aldrig kommer att göra mig av med. Ha en fin söndag

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER