tisdag 13 mars 2012

TANKAR OM LIVET & VÅRDRÖMMAR FRÅN CHILLNORWAY

Efter att ha läst Dr Mollys inlägg kändes plötsligt mitt inlägg så tomt och meningslöst. Samtidigt tickar livet vidare och jag om någon är högst medveten om dess skörhet och förgänglighet. Just därför söker jag mina små vattenhåll här och där i en annars ganska tung och ibland alldeles fruktansvärt hård värld. Just nu har jag det bra, väldigt bra. Jag har mina nära och kära hos mig, friska, lyckliga och nära. Jag har möjlighet att påverka min och deras framtid och det skänker mig styrka. Därför, just därför kan jag unna mig lyxen att njuta av de små tingen, mina barns leende och skratt, vackra blommor på bordet, en skör tekopp, en ljuvlig klänning... Jag tänkte trots att det kan kännas tomt och glättigt ändå dela mig mig av några vackra plagg som skänker mig just den där lilla ljusglimten i vardagen just nu. Denna vackra Look book fick jag för ett tag sedan från Chill Norway och där är så många vackra plagg och bilder som gör mig glad.


Chill Norway har verkligen plagg att förälska sig i. Deras vackra design återspeglar den vackra insidan som människorna i detta lilla familjeföretag besitter. Ingen massproduktion och ett hjärta på rätt ställe präglar deras verksamhet. Ser fram emot att prova dessa vackra plagg när jag lyckats jaga fram dem.
Ha en fin dag och ta hand om er och varandra.
KRAM!!

5 kommentarer:

 1. Först, Välkommen Hem igen efter en välbehövlig semester! Ni ser ut haft en fantastisk sådan, fina bilder!
  CN lookbook är insperande med bilderna, mycket finingar verkar det!
  Ibland kan man behöva kompensera det svåra i livet med lite yta, gör det ju lättare att härda ut helt enkelt.
  Hoppas du hinner njuta lite av våren på hemmaplan!!
  Krám

  SvaraRadera
 2. Fina du!! Jag älskar just dom där inspirerande, vackra inläggen som gör att man får känna sig alldeles barnsligt glad mitt i allt som händer. Kontrasten mellan jobbet och bloggvärlden är ofta stor men så välbehövlig!

  KRAM

  SvaraRadera
 3. Hej
  När du hittar den fina blommiga CN klänningen. LOVA att skriva var den finns

  TACK

  SvaraRadera
 4. Rara, maila mig din adress..Jag har något till dig:)

  SvaraRadera
 5. Fjärilsklänningen är underbar. Åh vad jag vill ha den. Känner igen mig i din text. Om livets skörhet och förgänglighet. Av förlust. Att försöka hitta de där små små guldkornen i tillvaron för att orka. För att känna tillförsikt. Tro och hopp. Det kan vara i en klänning med fjärilar. Det kan vara min dotters teckning. Det kan vara vad som helst.
  Ha det bra.

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER