torsdag 15 mars 2012

MITT NYA "GODIS" PLAGG FRÅN ODD MOLLY

Jag fick som sagt två nya plagg från Country Dreams och det andra plagget är en prisvärd sötnos som verkligen kommer att lysa upp min vår/sommar. Den söta Secrets tunic i rosa som kostar ca 700 kronor. Denna är köpt i storlek 2 och den känns normal i storlek. Lite genomskinlig men otroligt skön och fin på. Smickrande för figuren på alla sätt.
LJUVLIG tillsammans med den fina Canna Cardigan i denna färställning och även denna har jag i storlek 2. Så fint när man har lite solbränna.


Ögongodis för min del.
Ha en fortsatt bra dag!!
KRAM!!

2 kommentarer:

  1. Verkligen fint! Passar din hudton perfekt :) kram mollie

    SvaraRadera
  2. Eye candy for me too. It is so nice to see you in the bright colors....very flattering and happy.
    Kram,
    Karen XOXO

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER