måndag 19 mars 2012

PROVNING AV SENASTE ODD MOLLY LEVERANSEN - DEL 1

Här kommer lite fler provningsbilder på en hel del fina, nyanlända plagg som hade dykt upp i Odd Molly butiken när jag tittade in vid lunchtid idag. Mycket fint.....igen......Aaaargh!! Inte bra för plånboken.
Eftersom det blivit ganska sent lägger jag in några få bilder och ger er resten imorgon.
Tadaa dress proves i storlek 2. Tyvärr ingen höjdare, kändes helt enkelt som ett nattlinne på, tunt och sladdrig. Nej, tyvärr inget plagg för mig, inte för den prislappen.


Tadaa long dress i storlek 2. Fin pass form men lite för vågad för min smak. Även denna kändes väldigt tunn på och denna kommer inte heller att hamna här men det är en söt maxiklänning.


Riseabove printed dress i storlek 2. Pris ca 1.700 kronor. Så vacker i mönstret och i brodyren, ganska fin passform MEN, det finns ett stort MEN. Den har en dragkedja som sitter i ryggen (som man måste ha en påkläderska för att kunna dra upp) och som man MÅSTE dra ner för att få denna vackra klänning på. Den är liten och tajt i passformen. Väldigt figurnära, tyvärr, för figurnära för min smak. Nej, tyvärr denna kommer inte att hamna här.Hoppas ni är nyfikna på lite fler bilder, det kommer nämligen några gobitar till imorgon.
Vi ses om ni vill då ;-D
KRAM!!

7 kommentarer:

 1. Tak for fine prøvninger :)
  De sidder flot allesammen, men jeg tænker nok lidt det samme som dig - lidt for slatne og natkjoleagtige ;)

  Kram

  SvaraRadera
 2. TAck för provningen, gillar verkligen den sista klänningen men synd med dragkedjan. Du är fin i alla! Gå gärna in på min blogg och kika på min nya webshop, kram

  SvaraRadera
 3. Tack för att du provar åt oss andra :-)
  JAg håller med dig, Tadaa dress ser inte lyckad ut alls, som ett nattlinne som du säger. Hur tänkte de (Karin) här?
  Och hur kan man sätta dragkedjan i ryggen ? Låter otroligt korkat, alla har ju inte någon hemma som kan klä på en :-(
  /CK

  SvaraRadera
 4. Tack för en fin provning! Jättekul att titta på. Jag är förtjust i den sista med rosorna på så det ska bli kul att se den live.

  kramar

  SvaraRadera
 5. Jag får vara käringen mot strömmen här då och säga att jag är verkligen förtjust i tadaa-klänningarna! Det här är verkligen årets sommarklänning för mig, så jag har drämt till på två stycken, dock i andra färger än du visar här! Perfekta ledighetsklänningar för mig. De här ska jag mysa runt i hela sommaren är planen. När jag är ledig vill jag ha bekväma kläder så de här kommer att bli toppen!Och inte var de så dyra heller tycker jag... Den sista däremot var lite too much för mig med mönster, broderier och rysch. Jag gillar bättre det mer avskalade. Det är ju tur att det finns kläder för alla smaker! Ska bli spännande att se vad du har provat mer!

  SvaraRadera
 6. Tack snälla för fin provning! Hm undrar just hur jag kommer att se ut i strl1 av Tadaa i silky purple som är på vag hit :o) Borde nog haft två!
  Kram

  SvaraRadera
 7. .......storlek 2 alltså :)

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER