fredag 30 mars 2012

TREVLIG LUNCH & HIGHTWIST JUMPER

Idag har det varit en intensiv men också otroligt trevlig dag. Jag jobbade järnet fram till lunch och hade en "dejt" med Charlotte från Odd Molly så även jag skulle få chansen att få ta och beundra kollektionen för hösten/vintern 2012 och få ta del av de diskussioner som man hade med inbjudna bloggare och andra i samband med Odd Mollys födelsedagsfirande (jag var ju tvungen att missa detta pga av jobb). Hade en väldigt trevlig stund med mycket skratt och intressanta tankar som utbytes. Efter detta möte tror jag definitivt att Odd Molly är på väg tillbaks på rätt bana och nu finns det en chans för återhämtning för vårt älskade varumärke. Det finns många utmaningar längs vägen men så länge man sätter rätt mål och rätt ambition tror jag det kan gå vägen, vi är ju väldigt många som ÄLSKAR Odd Molly.Odd Molly har verkligen LJUVLIGA lokaler.Igår var jag och provade den underbara Hightwist Jumper i Indigo.....har inte kunnat få den ur huvudet sen jag provade den när alla Bloggtjejerna var i Odd Molly-butiken. Den är ett konstverk om än ett dyrt sådant. Provade först storlek 3 men ändrade mig och tog hem storlek 2.
Nu har jag provat den till vitt linne, blå klänning från Provrummet och den underbara......Tadaa Long dress som inköptes från NOOS.


Jag är kär men vad säger ni, HISS eller DISS?
Ha nu en underbar helg....nu är det FREDAGSMYS!
KRAM!!

11 kommentarer:

 1. Den är superfin till byxor med vitt linne under. Där tycker jag den gör sig bäst. Urtjusigt!
  mvh Fröken

  SvaraRadera
 2. HISS!
  Jag gillar den skarpt - det enda som hindrar här hittills är prislappen...
  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 3. Beautiful combo... the one with the short dark dress! Nice to see the Odd Molly pictures and remember last weekend :)
  Hugs

  SvaraRadera
 4. Superhiss!!! Må så gott och Kram!

  SvaraRadera
 5. Absolut Hiss, jätte fint:-)
  Kram

  SvaraRadera
 6. Underbar top!
  Och så härligt att få avsluta veckan med ett besök på Odd Molly.
  Kramar och trevlig helg,
  L

  SvaraRadera
 7. Jag tyckte ju den var super på dig redan när jag såg den live förra fredagen, så absolut en HISS! Kram Christine

  SvaraRadera
 8. vilken trevlig dag du haft! den till vita byxor i sommar blir toppen snyggt!!! kram

  SvaraRadera
 9. Väldigt väldigt fin! Har också tittat på den. Och du matchar så himla fint.
  Spännande att få möta Odd Molly också. Härligt att de lyssnar. Det känns som om du är så viktig i detta otroliga märke.

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER