fredag 9 mars 2012

JA....JAG ÄR TILLBAKA :-)

Som en del av er redan räknat ut har jag varit borta från bloggen ett tag nu. Först var det extremt mycket på jobbet som krävde min uppmärksamhet och sedan fick jag och familjen chansen att ta en liten time-out och åka iväg på semester under en tid. Det var välbehövligt och otroligt skönt för själen och kroppen. Barnen har njutit av att slippa overall och vinterkläder och av att få vara med sin mamma och pappa i värmen. Det var skönt och otroligt härligt. Tänkte visa lite bilder från resan om ni är nyfikna ;-D Jag har därför haft en hel del inlägg som jag redan hade förberett hemma som jag uppdaterat bloggen med under semestern, hoppas att det ändå varit OK, trots att jag inte varit inne lika mycket och att bloggen gått lite på sparlåga. Jag tycker dock att det skönt att ibland landa i det man har i garderoben istället för att ständigt jaga nytt. Semestern och frånvaron från bloggen har varit nyttig på många sätt. Nu är jag tillbaka med förnyade krafter och med mer inspiration än någonsing för. Jag hoppas vi ses här i helgen :-)

En förväntansfull liten tjej ;-D 


Vi har rest runt lite i Mexiko och vi bodde bland annat på ett helt makalöst vackert hotell som jag bara måste tipsa er om och som jag kommer att visa lite mer bilder på (inkl på deras fantastiska SPA). En sann njutning för livsnjutare som lever ett alldeles på tok för stressigt liv ibland. Har idag varit inne på jobbet och på vägen hem passade jag på att plocka med mig lite förbeställda plagg från NOOS som jag tänkte visa upp lite senare.
Ha nu en skön fredag!!
KRAM!!

10 kommentarer:

 1. Ser fantastiskt ut, välkommen hem, kram

  SvaraRadera
 2. Vad härligt det ser ut! Välkommen hem

  Kram
  /Vivvi

  SvaraRadera
 3. Ååh vad härligt ni verkar ha haft! Ska blir kul att höra lite närmare tips om hotellet och var ni varit. Välkommen hem förresten. Kram!

  SvaraRadera
 4. Skönt med semester! Vi har vår framför oss. :) Har blivit helt hooked av din block på ca 2 månader. Njutar av dina förhandsvisningar och tips på kombinationer. Nu väntar jag t.ex.på min vita Bakers Cross Dress och hoppas på att ärmarna inte är för spända. (Det var på den vägen jag hittade din blogg). Nåväl, allt gott!
  //Jenny

  SvaraRadera
 5. Åh detta var er väl förunnade! Verkar helt underbart där i värmen. Och den där röda drinken... wow vilken godbit. Hoppas ni laddat nu och sen tar det lite lugnare, lyssna på tant nu och ta det varligt.
  kram Milla

  SvaraRadera
 6. såå härliga bilder! välkommen tillbaka:) kram

  SvaraRadera
 7. A family vacation in the sun is a perfect way to spend time together away from the stress of everyday life. I hope that you enjoyed your time away and are now refreshed.
  Welcome back!
  Kram,
  Karen XOXO

  SvaraRadera
 8. Men oj, har ni varit i Mexiko - vad roligt! Och det ser fantastiskt ut så klart. Skulle gärna bytt bort slaskveckan här mot lite drinkar i Mexico :-)

  Kram, och välkommen hen!

  SvaraRadera
 9. Åh så underbart. Mexico är ju fantastiskt. Det låter som ni har haft det fantastiskt på alla sätt och vis. Välkommen hem

  SvaraRadera
 10. Åh det ser underbart ut! Funderar själv på Mexico och läser gärna lite tips om hotell och resmål.

  kram

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER