lördag 10 mars 2012

VACKRA CEREMONY L/S TUNIC IN DA HOUSE OCH REDO FÖR MELLO

Här kommer mitt tredje köp från Odd Mollys vår/sommarleverans. Denna var ett av plaggen som jag blev RIKTIGT kär i när jag såg den på visningen (på den tiden även vi OM-bloggare var bjudna ;-) Om i är nyfikna på denna så har NOOS tagit in en extra leverans och den finns i lager i de flesta storlekar. Den är underbar i färgen och i passformen. Jag har storlek 2 i min och den är helt normal i storlek. ENDA minuset med denna är att den är SJUKT statiskt, har fått spruta hur mycket barnbalsam (flytande form) som helst på insidan för att den inte ska klistra sig fast på kroppen.

Fickorna är jag inte helt förtjust i om jag ska vara helt ärlig, sitter alldeles för långt ner och ser bara bulsiga ut.....kunde ha skippat dessa på en annars ljuvlig tunika/kort klänning.Ryggen på denna är så fin den också.Vackra, vackra detaljer!
Man blir glad av att bära den, nu kan våren få komma ;-D Ikväll ska denna vackra tunika ha premiär när vi ska över till våra goda vänner över gatan och titta på Melodifestivalen (tjejerna ÄLSKAR denna tillställning medan vi föräldrar gillar att få en ursäkt för att få träffas, snacka och dricka lite vin ihop :-)
Hoppas ni får en fin kväll!
KRAM!!

5 kommentarer:

 1. Lägg den i vatten med en rejäl dos sköljmedel i. Låt den hängtorka. Jag törs nästan lova att det statiska försvinner.

  SvaraRadera
 2. Hade sama problem med en av mina hook up s/l förra våren (konstigt nog inte med de andra). Jag löste det genom att spraya den med spraystärkelse på burk, sådan som man sprayar på och sedan stryker. Funkade jättebra, doftar gott och påverkar inte tyget negativt. Ett plus är att jag minns när mamma använde sån när jag var liten och blir nostalgisk av doften...
  Sköjmedel hjälpte tyvärr inte mig, testade det först.
  >Kram

  SvaraRadera
 3. Den är jättefin och du i den!

  Ha en fin lördagkväll!

  kram

  SvaraRadera
 4. Jättefin tunika i härliga färger! Hoppas ni får en riktigt trevlig kväll med vännerna och att barnen får dansa ordentligt till mello-låtarna. Kram!

  SvaraRadera
 5. Visst är den underbar! Och så snygg till dina färger :-)

  Kramar och ha så mysigt framför mello!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER