tisdag 13 mars 2012

VACKRA SMYCKEN FRÅN EFVA ATTLING

Ni är säkert många som sett att jag gärna bär Efva Attlings vackra smycken. Älskar de fina och oftast prisvärda silversmycken som Efva designar. Mitt fjärilshalsband är så otroligt älskat och välanvänt men jag har sett att den numera verkar slutsåld. Nu har det kommit ett nytt halsband som jag bara förälskat mig i vid sidan om fjärilsserien. Den heter Big Crazy Heart Key och är bara så fin med en längre kedja till.

Den kostar ca 1.200 kronor och känns vardagslyxig.
Sen har jag länge suktat efter denna fina ring, kanske man ska slå till på denna istället, kostar lite mer men är sååå fin (pris ca 1.750 kronor).....får fundera. Fyller ju år relativt snart....jaja, några månader hit eller dit :-D

Så otroligt härligt det är när man känner att våren är i luften, i naturen, vart man än tittar ser man förälskade par :-) UNDERBART!!
Hoppas även ni har en fin dag idag!
KRAM!!

3 kommentarer:

 1. Åh va vackert!Älskar fjärilsringen.

  Ha en härlig tisdagskväll & va rädd om dig
  ♥ Vårkramar från Kungsbacka ♥

  SvaraRadera
 2. Fjärilsserien är SÅ vacker....jag har halsbandet.
  Det nya hjärtat med nyckel ser intressant ut!
  Efva Attlings smycken tycker jag mycket om.....har även en guldring som jag bär varje dag "Something Blue".
  Kram Titti

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER