tisdag 20 mars 2012

VACKRASTE WRAPEN & EN VACKER CHILL NORWAY OXFORD DRESS

Ledsen jag inte hunnit lägga in detta fina inlägg innan, det har varit superstressigt och mycket på gång helt enkelt. Det gäller bara att överleva till fredag. Kanske att jag kan ansluta på slutet av dagen och fira allas vår Odd Molly på fredag efter mina möten....håller tummarna.
Här har ni min vackra, vackra kofta från Odd Molly: Pukka Wrap Cardigan (st 1) som jag bara ÄLSKAR! Har ett stort ha-begär efter den gråa numera, den är nästan aningen vassare. Denna är dock makalöst snygg till de vita jeansen och den fina Foresome Tank.


Och, nej, jag tycker inte den sitter konstigt i skrevet som vissa av er tyckte. Jag tycker de är perfekta och desutom sköna då de är låga framtill med högre baktill.


Här har vi den vackra Oxford Dress i Grey (storlek M) som jag klickat hem från NANTUCKET. Den är en ljuvlig och underbar sommarklänning. Provade den på 3 olika sätt.

Den är ganska urringad så jag kommer nog att ha en topp under denna senare i sommar. Materialet är en skön mix mellan bomull och lin...perfekt i sommar.
Ha nu en fin kväll!!
KRAM!!

7 kommentarer:

 1. Jätte snyggt! Byxorna är superfina och sitter kanon på dig, skönt med att de är högre bak. Linnet passar så fint till koftan. Skulle gärna själv valt den outfiten, blir så fint till våren och sommaren. Kul om du kommer förbi på fredag:-) Hoppas du kan.
  Kramar

  SvaraRadera
 2. Åh. Har spanat på den klänningen. Helt ljuvlig. Jag får så mycket inspiration av dina outfits!

  kram kram

  SvaraRadera
 3. Hej! Ville bara fråga om det är din koftor ifrån Odd Molly som ligger ute på Blocket nu eller om det bara är någon som har tagit dina bilder?

  SvaraRadera
 4. Hej Anonym: Tyvärr bara någon som tagit mina bilder....tar aldrig slut.
  Tack för tipset!

  SvaraRadera
 5. Vilken vacker outfit du visar idag! Jag bara njuter. Det är så kul att få se den koftan i närbild. Vilket hantverk med alla fina virkade detaljer. Kram!

  SvaraRadera
 6. Underbar ouotfit med pukkan och jeansen. Lovely :)

  Den där chillen är jättefin men jag tror inte den skulle passa mig. Får en känsla av att jag skulle se ut som en tältpinne med en duk över även om jag tog den i absolut minsta storleken :)

  Hoppas du kan komma loss på fredag. Vore jättekul att ses. Håller tummarna...:-)
  Kram
  /Vivvi

  SvaraRadera
 7. Jag måste bara fråga vad för Odd Molly du har under Oxford dressen? Så himla fint ihop.

  Kram Sofia

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER