onsdag 21 mars 2012

PROVNING HOS NOOS!!

Idag var jag en sväng förbi NOOS som nu fått in en hel del av de plaggen jag provade i Odd Molly butiken + den vackra Tadaa Long dress i Indigo (som inte fanns hos OM-butiken). OJ, vad man blev ha-galen ;-D
Snart, mycket snart kommer det att bli dags för en fin TILL SALU-inlägg men chans till många fina fynd, så håll utkik om ni har storlek 2-3 i OM. Måste säga att jag fått omvärdera vissa plagg och jag tänkte även dela med mig av en upptäckt jag gjorde kring den vackra klänningen från Odd Molly "Riseabove Printed Dress".
Denna vackra klänning Riseabove Printed Dress provade jag först i storlek 3 i den blåa färgställningen. Denna var nog normal i storlek och blev därmed alldeles för stor på mig, den hängde i ryggen och blev lite formlös. 

Dragkedjan för att komma in i den sitter snett i sidan på ryggen och är aningen svår att sätta på sig själv.


Man ser det inte så bra med jag kunde dra ut denna ca 5 cm åt sidan utan problem och det kände jag mig inte bekväm med. Så i den blåa färgen ska man ta sin normala storlek.

Här ser ni samma klänning i den röda/lila färgen i samma storlek, dvs i storlek 3. Denna sitter precis som den ska, dvs som en tvåa i den blåa färgställningen. Denna är därmed mindre i storlek. Här valde jag därför att gå upp till en storlek 3. Storlek 2 i denna fick jag inte bekvämt på mig över armarna.

Ljuvlig sommarklänning som helt enkelt inte gick att motstå efter att ha provat den igen.Dagens överraskning stod dock denna klänning för. Den fina Tadaa Long dress som jag ratade i den turkosa varianten. Denna blåa är bara sååååå mycket vackrare, dessutom gick jag upp en storlek (till storlek 3) och då satt den perfekt på + att jag fick en bättre längd på den då. SÅÅÅ fin och prisvärd i sammanhanget. Pris hos NOOS blir ca 1.490 kronor.


Så fint med de flätade axelbanden, denna detalj gör en sån enorm skillnad på plagget.

Här testar jag med olika mörkblåa koftor som hängde hos Noos.

Denna fina Timeout wrap har jag numera hemma så jag passade på att testa de båda tillsammans.....behöver jag säga att jag blev väldigt nöjd med denna kombo ;-D

Tadaa Long dress är därmed en given favorit i sommar som vacker maxi-klänning. 
Noos kommer lägga upp dessa och även Heavy Metal Long Dress i Apricot  finns där nu, så in och kika ;-D
Plånboken lär bli tunnare men ack så fina plagg man kan få tag i nu ;-)
Ha en fortsatt fin dag! Så härligt det är med vår i luften.
KRAM!! 

9 kommentarer:

 1. Två jättefina klänningar.....jag väntar på en lila Tadaa från Folk, jag har beställt storlek 2, kanske blir den för liten?...brukar ha likadan storlek som dig för det mesta.
  Den blå ser så fin ut, snyggt med blå kofta till.

  Kram Titti

  SvaraRadera
 2. Tadaan är verkligen supersnygg på dig!
  Och tack för alla fina provningar, har läst bakåt lite här hos dig nu eftersom jag missat en massa när jag var borta.
  Stor Kram!

  SvaraRadera
 3. Tadaa Long dress är verkligen klockren på dig! Supersnygg!!
  Helt OK pris också. Hoppas du kommer använda den ofta :-)
  /C

  SvaraRadera
 4. Tada Longdress var verkligen väldigt snygg på dig! Tyckte det var snyggt med båda koftorna. - Maja

  SvaraRadera
 5. Åh så fint, den sista klänningen är underbar, kram

  SvaraRadera
 6. Så glad jag blev när jag såg att du har länkat min blogg, din blogg har jag alltid följt och jag är ju också tokig i Odd Molly och vackra kläder, kram

  SvaraRadera
 7. Hej.Verkligen superfina saker! Såg att du snart skulle ha ett till salu inlägg... Är så sugen på en silk sleveless från förra sommaren :) så om du har ngn som du vill sälja så är jag jätte interesserad.. En liten chansning. MVH / Angelica angelicafalt@hotmail.com

  SvaraRadera
 8. Verkligen snygg på dig Tadaa Long Dress.
  Kram/
  Berit

  SvaraRadera
 9. Jag skulle nog inte prova den där rose...printed.... om jag inte sett den på dig. Den var snyggare på än på på galgen.

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER