tisdag 20 mars 2012

ODD MOLLY PROVNING (VÅR/SOMMAR) DEL 2

Då kommer andra delen här av min provning från igår. Jag sparade givetvis det bästa till sist ;-D Här är några plagg som helt enkelt får hitta hit. Jag är oftast en normal storlek 2 i Odd Mollys överdelar och en normal storlek 3 i nederdelar.
Metalic Halter neck Dress i storlek 2 (som man givetvis INTE ska prova med jeans under men ni får helt enkelt bortse från det :-). UNDERBAR klänning och jag har tyvärr inte sett den på så många andra ställen mer än just hos Odd Molly-butiken. Normal i storlek och stretchig i modellen. Materialet är mjukt trots metalic tråden i den. Pris ca 1.800 kronor.

Fanns även en matchande kofta till som heter Metalic Cardigan som jag provade i storlek 3 då storlek 2 var liten och tajt på. Tror denna kostade kring 1.500 kronor.

Vacker rygg!!

Om ni bortser från att den är genomskinnlig och att jag har fel BH till denna på så ser ni den snygga ryggen.


Makalöst fin klänning som jag tyvärr inte hann prova i den guldiga färgen, men denna kommer definitivt att hamna här hemma hos mig ;-D


Så har vi kommit till den fina, fina Pukka V-neck jumper som helt enkelt är makalöst vacker och skön på.
Storlek 2 var tyvärr slut så jag fick prova denna i storlek 3 (aningen för stor på men man ser hur fin den är). Pris ca 3.700 kronor. DYR men OTROLIGT vacker och definitivt mer användbar än den vackra Pukka Wrap. Denna måste bara få flytta hit ;-D


Ryggen är makalöst vacker på denna!!

Denna finns hos DeepFling om någon är nyfiken till ett betydligt bättre pris än här hemma ;-D
Hmmm......kliar i klickfingret.
Sist men inte minst provades denna nya model av silkeslinnena. Tror de heter Scentualty tank och är rymliga över bysten för en gångs skull. Här provar jag min normala storlek 2 och den sitter perfekt. Fin längd och härlig kvalité men tyvärr är prislappen hög, tror denna hamnar på ca 1.800 kronor!!

Hur fin den än är kommer den bara hitta hit om den skulle hamna på REA.
Det var allt för nu men jag lovar snart återkomma med fina bilder på ennu en kombo till mina nya fina jeans.
Vi ses om ni bill snart igen.
KRAM!!

5 kommentarer:

 1. Den grå klänningen är en favorit...SÅ snygg i ryggen
  Den måste jag försöka hinna prova på fredag.
  Kram Titti

  SvaraRadera
 2. Tack för visningen :-) Metalic Halter neck Dress med matchande kofta föll mig inte alls i smaken. Pukka V-neck jumper däremot var ju fantastisk! Tyvärr för dyr. Tycker nog att storlek 3 passar dig, den ser inte för stor ut. Det är inte så snyggt när stickat siter för tight.d

  SvaraRadera
 3. Tusen tack för ännu en inspirerande provning. Man sitter liksom bara och suckar av lycka. Jag fastnade direkt för Pukka jumper. Den skulle passa min stil perfekt. Vågar man surfa in på Deep Fling månntro? Är rädd att klickfingret kan bli magnetiskt då, fniss. Kram!

  SvaraRadera
 4. Tack för provningen! Massa finingar - tänkte jag ska få handla en sak på fredag :-)

  Kramar

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER