lördag 24 mars 2012

DAGENS ODD MOLLY & LITE TANKAR

Idag tänkte jag visa några av mina fina köp från Country-Dreams (nu när de har 20% rabatt) och från gårdagen i Odd Molly-butiken. Jag var som sagt inte med på mötet igår med Odd Molly och kan därför inte återge vad som sades eller mina intryck avseende de delar. Jag har ju redan framfört mina åsikter vad gäller Odd Mollys vägval och mina förhoppningar inför framtiden....vi får väl se. Tills dess vill jag bara säga GRATTIS ODD MOLLY för 10 år i en tuff bransch. Jag vet också att Odd Molly bara kan finnas kvar så länge de har kvar sin trogna skara med samlartokiga damer i medelålder som köper deras vackra plagg trots skenande priser och ibland bristfällig kvalité. Hoppas Odd Molly hittar tillbaka till sin själ.
Denna vackra klocka från Triwa kunde jag inte motstå nu när Country Dreams har 20% rabatt på sitt sortiment: Turtle Twist Brasco Chrono. Perfekt med 20% rabatt på denna snygga och tuffa klocka. ÄLSKAR klockor!!


Dagens idag bestod av vackra Timeout wrap (eller Fjärilskoftan som den också kallas), de vackra vita jeansen från Odd Molly och sedan mitt köp från igår: Rock-a-fellow slip top. Den är knepig i passform och storlek men ack så snygg under kavajer och koftor. Tog till slut den sista i storlek 2 som fanns i butiken, storlek 3 var redan slut.


Efter att ha sett denna fina topp på Josanne kunde jag inte längre motstå denna ;-D
Hoppas även ni har en fin lördag.
KRAM!!

10 kommentarer:

 1. Vad är det för färg på toppen? Golden porcelain eller vintage rose? /Kristina

  SvaraRadera
 2. Blev ju ett superlyckat köp med toppen....sååå fin på dig och tack för igår. Tänk att du är minst lika vacker i r l och lika vacker innuti.

  Kram fina
  /Vivvi

  SvaraRadera
 3. jag har nästan en likadan kombo med koftan o silkblouse:-) jättefin på dig! Verkar vara en kul dag igår och bra budskap du förde fram! Kram!

  SvaraRadera
 4. Bra att du köpte topen tycker jag - den är så söt och perfekt om man vill göra ett urringat plagg lite snällare :)
  KRAM

  SvaraRadera
 5. Hej Kristina: Ja, den är i färgen Porcelain.

  Vivvi: Tack rara du! Det var ett nöje att äntligen få träffa dig vackra tjej.

  Life´s: Visst är det en användbar kofta? Tack! Ha en fin helg!!

  Frösötös: Tack! Jo, jag kunde inte heller motstå den när jag såg den på både Vivvi och Josanne ;-D Hoppas ni har en lika fin dag ifag: Lingonet och du!
  KRAM till er båda!!

  SvaraRadera
 6. Hej, ja lika fin som vanligt är du. Har precis köpt wrapen i rosa på countrydreams o är så sugen på siden blusen som du har under. Så fin, såg att du köpte den i , såg att den fanns kvar istl 3 men hur var den istl.?? Jag ligger mellan 2 och stl 3. För jag vill gärna ha den utan kofta också. Mvh Theresa

  SvaraRadera
 7. Hej Theresa,
  Den är ganska liten i storlek. Jag hade tagit en storlek 3 om det funnits.
  Lycka till!!
  Kram

  SvaraRadera
 8. Snyggt inköp. Jag lyckades hitta samma topp idag på 20% rea i storlek 3. Knep den sista och hoppas nu storleken funkar på mig när den väl landar här hemma.

  Ha en skön lördagkväll!

  Kram

  SvaraRadera
 9. Superfin klocka! Jag tycker det är extra roligt med just Triwa efterson skinnarmbanden kommer från Tärnsjö Garveri AB i Tärnsjö där vi har vårt sommarställe.
  /C

  SvaraRadera
 10. Å den är fin jag blev jätte sugen på den igår när jag såg den live på flera vackra kvinnor! Vad kul det var att träffa dig "på riktigt" igår Tack för pratstunden! Kram fina du

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER