fredag 30 mars 2012

ATT ÄLSKA KOFTOR - CANNA CARDI FRÅN ODD MOLLY

Ja, jag har fått dille på koftor, vackra plagg som jag använder istället för kavaj på jobbet (när det går och man inte har en massa externa möten). Förutom den vackra Timeout wrappen som jag lovordade igår älskar jag Canna Cardigan modellen, så till den grad att det blivt TRE stycken av årets model, jo jag vet....sjukt ;-) Samtliga mina är i storlek 2 och de känns aningen stumma i början men de formar sig fint efter ett par användningar. Men visst är det så att har man hittat ett plagg som man har stor användning för (och som man älskar) så ska man slå till på fler färger om man har råd och möjlighet, eller det bara jag (och några få andra) som håller på så här?
Nu när NOOS har 25% rabatt (använd bara koden prepåsk2012 i kassan) slog jag till på den blåa som jag tidigare provat där. Den är såååå snygg till jeans eller till en enkel vitt klänning på våren/sommaren. Såg att det fortfarande finns en del kvar av denna i storlekarna 0-2 (om någon är sugen). Idag ska jag föresten på ett litet hemligt möte på lunchen ;-) ....lovar berätta och visa bilder senare idag ;-)
Ha nu en underbar fredag! SNART ÄR DET HELG!!
KRAM!!

7 kommentarer:

 1. Haaha nej vi är väl "alla" så knasiga "ler" vill oxå gärna ha samtliga färger om man gillar nått, tyvärr har man ju många då när man tröttnar på dem...
  Ha en härlig helg
  Kram Cia J

  SvaraRadera
 2. Känner igen mig. Vill också ha en i varje färg, hade ett ta 4 LK men har bara 3 kvar. Hade lätt kunnat fylla på med några nya färger men "förståndet" säger nej...
  Ha en bra dag!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Du är verkligen fin i dina koftor!Är själv en sann koftoman, bär det nästan varje dag, faktiskt. Och hittar jag någon som jag gillar, ja, då blir det fler färger.... Det gäller för övrigt annat än koftor också; blusar, klänningar, kjolar etc. Knasigt kanske, men samtidigt vet jag ju att jag använder dem då. Kram på dig! Christine

  SvaraRadera
 4. Jättefina koftor, jag är också helt galen i koftor, tycker att det är det bästa plagget! Önskar dig en fin fredag

  SvaraRadera
 5. I have my first Canna in Silky Purple. Now I am hooked. There will definitely be more Canna Cardigan in my future.
  Happy weekend!
  Kram,
  Karen XOXO

  SvaraRadera
 6. Koftor kan man inte få för många av! Köpte alla fyra LK Pointell förra året, och det har jag inte ångrat :-)

  Kram

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER