tisdag 6 mars 2012

FINA KLÄNNINGEN FRÅN BY TIMO

Som ni märker har jag de senaste veckorna gått tillbaka till innehållet i min egen garderob och njutit av vackra plagg som jag älskar istället för att sukta efter nya Odd Molly, Ewa i Walla eller andra märken. Jag har behövt denna tid för att njuta av det jag har och därmed kunna uppskatta de vackra plagg som finns hos mig. Därmed inte sagt att det är slut på framåtblickande....nope. Nästa veckan blir det förhoppningsvis lite provningar och lite nyheter som tittar in men tills dess, njuter jag ;-D Denna vackra klänning från By Ti Mo inhandlades för lite mer än ett år sedan och jag älskar den lika mycket fortfarande. Storlek M har jag på den.
Fin med den söta Odd Molly jackan till (också från en äldre kollektion)


Ha en fin dag!!
KRAM!!

10 kommentarer:

 1. Vacker som en dag i allt detta!

  Kramar ♥

  Adela

  SvaraRadera
 2. Snyggt! Ja, de flesta av oss har mycket i gömmorna! Synd om de glöms bort..
  Kram

  SvaraRadera
 3. Ah, jag älskar denna klänning...Och ganska likadan, men ärmlös spetsklänning från Ti Mo's vårkollektion 2012 är också bedårande.

  SvaraRadera
 4. Jättefin klänning. Du är så duktig på att framhäva midjan med snygga band och skärp. Det skulle vara kul med sådana enkla tips, var köper man skärp? Gör du banden själv?

  SvaraRadera
 5. Hej! Har du sett att folk lagt ut bilder på dig på Tradera för att sälja kläder? Som är fotade av dig!
  Mvh L

  SvaraRadera
 6. Hei,

  Det er utrolig fint at du legger ut innlegg med plagg fra tidligere kolleksjoner. Visst er det kjekt med nye klær, men noe av kunsten er vel å kunne bruke klærne man liker gjennom mange, mange sesonger.

  Mvh,
  Elise

  SvaraRadera
 7. Vilken ljuvlig klänning.

  SvaraRadera
 8. Vilken urtjusig klänning, helt i min smak.

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER