lördag 17 mars 2012

DAGENS ODD MOLLY KLÄDSEL - FIELDS OF LACE

Denna sötnos köpte jag av fina Hilde och jag lovade då att visa upp den på bloggen, så här kommer den. Måste hitta fler röda koftor som jag kan ha över denna sötnos. Storlek 1 är det på denna men den sitter bra då den är lite rymlig i modellen.
fin med den röda Lovely Kniten i bomull som har ett par säsonger i nacken.


Nu bor där tre stycken FoL i min garderob, det är ett favoritplagg som jag använt mycket. Kostade 2.200 när den kom (vilket var hutlöst dyrt) men jag lyckades norpa mina första två till halva priset och denna sista i rött köpte jag för ett bra pris av Hilde (Tack snälla!!). Är så nöjd över dessa vackra, vackra linnen.


 Snart vankas det lördagsmiddag med gott vin till. Flickorna har lekt ute idag och är redan trötta, så kanske man kan få dem i säng tidigt idag ;-D
Hade varit trevligt att få till lite vuxenmiddag och sedan film på det ;-D
Ha en fin kväll ni också!
KRAM!!

3 kommentarer:

 1. Åh, den sitter perfekt på dig! Den är så snygg, så jag får nog vänta tills det bjuds på en 0:a på tradera.
  Ha en mysig kväll!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Så fin på dig, låter som en mysig lördagkväll, kram

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Om du är intresserad av ett helt nytt Odd molly plagg köpt från odd molly hemsida. Då jag jobbar på "deras"befintliga lager" Den heter ariel 3/4 blouse,i white size 4.
  400kr Säljes den för. mickaela05@hotmail.com vid intresse.

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER