söndag 11 mars 2012

VECKANS FYNDPROVNING

Provade lite nyheter (som Canna Cardigan och Branting kavajen) men även en hel del fina plagg som var på 70% REA (som Odd Molly wrapen) i en av de lokala butikerna.
Fina Canna Cardigan i Porcelain i st 2 är bara såå söt när man är solbränd. Denna var inte på REA utan jag var nyfiken på färgen och provade den av den anledningen.Itsawrap Silk Wrap i vit testades först (st 2) och var på  REA, dock var det bara en storlek 3 i denna kvar.

Den är verkligen mjuk och skön och är lite som en fin morgonrock/kimono. Perfekt att ha hemma.


Testade även de blåa som jag tyckte var ljuvlig i färgerna.


Verkligen tjusig.

Den här fina koftan från Twin-Set fyndade jag tidigare hos Wakakuu och det var den som var på när jag skulle på provning.Passade även på att prova den fina kavajen från Branting i storlek M, den är något liten i storlek men verkligen fin och figurnära.

Fina detaljer på den är det.


 En av dessa hamnade här hemma, vilken tror ni ?
Ha nu en fin söndag!
KRAM!!

12 kommentarer:

  1. "Kimonorna" (?) var ju jättefina!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Vad fin du var i allt!! var det canna koftan? kram!

    SvaraRadera
  3. Hej!

    Måste bara passa på att tipsa om några traderaauktioner jag har uppe som jag tror att du skulle gilla :)

    Har b.la. bagladysmycken och en superfin duvblå tunika från Saint Tropez

    http://www.tradera.com/baglady-armband-nytt-nypris-599-kr-maste-ses--auktion_340927_150996072

    http://www.tradera.com/saint-tropez-tunika-stl-s-m-shabby-lantlig-100-bomull--auktion_342784_151182161

    Tack för en fin blogg!

    SvaraRadera
  4. Silkestunikan var ju helt ljuvlig!!!!

    SvaraRadera
  5. Vad fina silkes wrap:arna var, vilken affär fanns de kvar i? Mvh, Sara

    SvaraRadera
  6. Jag gissar på Canna, men det kan lika gärna vara den ljusa silkes wrapen. Snyggt vilket som:)
    Kram

    SvaraRadera
  7. Tippar på kavajen/jackan.

    kram

    SvaraRadera
  8. Fint alltihopa! Koftan har jag :-)
    Hur får man tag i en sån vit itsawrap? Är det vinterns?
    Kul blogg!
    Eva

    SvaraRadera
  9. Hej, läste ditt inlägg i morse och har inte kunnat släppa tanken på den ljusa wrapen!!Var finns den????Snälla. den är allt jag tänker på just nu...hälsningar Camilla B

    SvaraRadera
  10. Hej Eva och Camilla: Kan trösta er med att den blåa försvann med mig ;-D och den vita fanns bara kvar i storlek 3 (tror dessutom den försvann/såldes i söndags efter mitt besök då jag såg en dam haffa den efter min provning). Hoppas ni hittar den via Tradera längre fram.
    LYCKA TILL!

    P.S. Beklagar att jag inte vill lämna ut butiken (min lilla lokala butik, men de har ingen internetshop och de är inte särskilt villiga att skicka med post heller. Dessutom skulle det då framgå ganska tydligt var jag bor, vilket jag ju gärna undviker, hoppas ni förstår.

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER