fredag 23 mars 2012

DEN VACKRA ROSKAPPAN - DELONG COAT

Idag tänkte jag visa lite bilder på en vacker kappa från Odd Molly, Delong Coat i färgen Porcelain och jag har beställt denna i storlek 3 från NANTUCKET (den är liten och smal i passformen). Så här fin ser den ut på. 
Superfin men tyvärr alldeles för smal i armarna för mig, jag får knappt in en kavaj under denna. Har man dock ingen önskan om att få en kavaj under denna kan jag varmt rekommendera denna skönhet. 
Ska försöka var med en stund när bloggtjejerna kommer hit och hälsar på Odd Molly, försöka äta middag i alla fall. Lovar ta lite bilder om ni är nyfikna.
Ha en fin fredag!
KRAM!!

3 kommentarer:

  1. Oj vad den är vacker, den kappan. Tyvärr är mitt användningsområde starkt begränsat för den sortens plagg. Men jag har i alla fall beställt den militär-färgade Cortez parkas idag. Hoppas den är lika fin IRL som på bild. Ha en härlig kväll med alla OM-tjejer. Kram!

    SvaraRadera
  2. Den är ljuvlig! Har den i military och älskar den! Kram

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER