tisdag 27 mars 2012

ODD MOLLYS PUKKA V-NECK JUMPER

Innan jag släpper ett finfint erbjudande på bloggen lite senare i eftermiddag tänkte jag bjuda på bilder på denna skönhet. Ett underbart mjukt, vackert och användbart plagg: Pukka V-neck Jumper i grey från Odd Molly (storlek 2). Denna beställde jag från finaste Malin på DeepFLING som har många av denna kvar och till ett UNDERBART pris jämfört med härhemma (dessutom har jag knappt sett denna i några webb-butiker).
Ett kvinnligt men samtidigt bekvämt plagg. Normal i storlek, dessutom lär den töja sig något vid användning. Mjukaste och skönaste tröjan någonsing!! Den är snygg som jag har den till kjol eller till ett par jeans, användningsområdena är många. Jag är såååå nöjd att jag slog till på denna.
Ha en underbar dag och glöm inte att kika in lite efter lunchtid ;-D
KRAM!!

5 kommentarer:

 1. Åh, den mjuka godingen. Len som en katt, varm som en...? Ja, otroligt fin.

  kramar och ha en fin dag

  SvaraRadera
 2. Hejssan. :)

  Vilken härlig blogg du har. Älskar också Odd molly. <3

  Du är välkommen och kika in i min blogg, om du vill. Tyvärr så skriver jag bara på finska, men du kan se på bilderna.

  KRAM. <3

  SvaraRadera
 3. Fin passform och säkert fantastisk kvalité. Håller i mig själv hårt...

  SvaraRadera
 4. Den är verkligen fin! Jag har lagt i och tag ur den ur korgen många gånger redan...

  Kram!

  SvaraRadera
 5. Hej! Har sett flera annonser på blocket där man använder dina bilder=( Sorry för sent varsel, men det tog mig ett tag att placera dig- du vet man känner igen nån så himla väl men i fel sammanhang? Men idag ramlade poletten ner i alla fall.... Trist! Kram och vad fin du är- som alltid!

  http://www.blocket.se/halland/Odd_molly_39439105.htm?ca=14&w=3

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER