fredag 30 mars 2012

MIN NYFYNDADE CANNA CARDIGAN I BLÅTT ;-)

Här kommer lite bilder på min fina Canna Cardiga i blått som jag köpte hos NOOS nu när det har finfin rabatt på 25% (använd bara koden prepåsk2012). Behöver jag säga att jag är SUPERNÖJD!! Älskar denna vackra kofta som jag faktiskt använt istället för kavaj på jobbet.

Samtliga mina Canna Cardigans är i storlek 2 och de är smala men jag tycker de är normala i storlek. Armarna är lite tajta i början men de töjer sig efterhand så man ska inte gå upp i denna.

Den är inte svart utan Indigåblå och verkligen perfekt till mörkblåa jeans.

För er som noterat modellen på NOOS hemsida så kan jag berätta att det är superfina Madelaine som sliter som köp- och säljansvarig till vardags på Noos som modellar alla plaggen. En underbar tjej som jag gillar skarpt och som sliter varje dag för att snabbt kunna leverera alla fina plaggen som ni beställer. Jag gillar att man visar hur plaggen sitter på en snygg och kvinnlig kvinnokropp. 
Visst är hon superfin!!! 
Det har ju blivit en hel del fina köp på sista tiden så jag behöver definitivt sälja av lite plagg i helgen känner jag ;-) Vi ses lite senare.
Ha en fin helg!!
KRAM!!

3 kommentarer:

 1. Jag förstår att du är nöjd! Den är både superfin och väldigt användbar som i jobbet tex, håller med. Och jag håller med om att det är positivt med modeller som är kvinnliga som Madelaine från Noos! Kram kram!

  SvaraRadera
 2. Superfin på dig - verkligen!

  Kram

  SvaraRadera
 3. Gillar också när man ser kläderna på en "riktig" människa och inte en trådsmal modell. Man fattar ju hur kläderna ser ut då.
  Jättesnygg cardigan. Du passar verkligen i den modellen.
  - Maja

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER