torsdag 22 mars 2012

ÄMMU EN VACKER KLÄNNING FRÅN CHILL NORWAY!!

Älskar Chill Norways klänningar denna säsong, de är som små karameller som man bara inte kan få nog av. Denna vackra klänning som jag har på mig heter Juan Shirt och jag vet att det inte är många butiker i Sverige som tagit in denna men som sagt tror att Nantucket, Creative Lounge och Factory beställt denna. Jag lovar flagga för er när de lagt in dessa i sina butiker. Min är specialbeställd från mina lokala butik som specialbeställde denna enbart till mig, bra att vara storkund ibland ;-)
Det roliga med denna klänning är just att man kan dra upp den och justera den lite hur man vill beroende på humör ;-D Volangen är bara så fin. Älskar denna modell som definitivt inte är vanlig på något sätt.Otroligt somrig och sött på. Helt enkelt CHILL NORWAY när det är som bäst!
Ha en fin dag!
KRAM!!

1 kommentar:

  1. Hej! Väldigt enkel somrig klänning, så fin på dig! Går det att sätta skärp i midjan, hur blir det då?
    /C

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER