fredag 16 mars 2012

DE VACKRA ODD MOLLY JEANSEN

Idag slänger jag bara snabbt in bilder på de vackra vita, broderade jeansen från Odd Molly som är små i storlek men som är ack så vackra! ÄLSKAR dessa och förstår varför de gått som smör i solen.
En bildkavalkad: Först tillsammans med Canna Cardigan i Porcelain och vackra Foresome tank, båda i storlek 2.

Ljuvliga (och små) jeansen från Odd Molly.


Så perfekta ihop!
Linnet kan jag varmt rekommendera trots det skyhöga priset, det är verkligen sagolikt vackert! Förgyller vilken outfit som helst, speciellt när man fått lite färg.

Den här kombon har jag hela tiden haft framför mig som min drömkombo i sommar. Kommer att känna mig snygg och bekväm i denna. Fick denna i huvudet direkt efter Odd Mollys modevisning förra året.


Måste stryka lite över dragkedjan som buktar ut konstigt eftersom den legat vikt på ett konstigt sätt men det är små bekymmer :-)

Som sagt storlek 4 på jeansen, inget jag är stolt över men har man kurvor som jag så har man. Jag kommer aldrig (och eftersträvar inte heller det) att bli en size 0 (dvs en storlek 32 eller ens storlek 36), jag trivs bra med att vara en normal storlek 38, men mina extra Mexiko-kilo (la på mig de 5 kilo jag gått ner innan jag åkte :-) ska bort igen. Annars är jag faktiskt mera nöjd med min kropp nu när jag blivit äldre, än vad jag var när jag var ung (innan barnen). Numera har jag en kvinnlig kropp som jag är sjukt imponerad av vad den kan åstadkomma, den har burit två underbara barn och lyckats födda fram båda trots en massa komplikationer. Jag är stolt över den, över mina mammabröst, över mina bristningar, över alla ärren som numera finns på min kropp som alla har en historia och bär spår av mitt liv.Nu är det fredag och full fart mot helgen!
Ha en fin dag.
KRAM!!

15 kommentarer:

 1. Jeansen är ljuvliga, vill ha!!

  SvaraRadera
 2. Superfint! Och du är supervacker! Klart du ska vara nöjd med din fina kropp och vad den åstadkommit! KRAM!

  SvaraRadera
 3. Vet du, jag tycker du ser helt fantastisk ut! Precis den där combon har jag på hjärnan också med jeansen, linnet och timeoutwrappen. Jeansen har jag redan och linnet och wrappen är beställda :) Såååå fint. Dock tyckte jag inte jeansen var mindre än vanligt. Beställde först en 1a men jag tyckte den kändes stor så en 0a satt bättre på mig. (brukar ju annars ha mellan 0 och 1). Jag skulle istället önska mig lite mer former istället för min raka kropp. :)

  Ha en fin helg och hoppas vi ses nästa fredag

  Oslotigern har visst middagsbokning på g...

  Kram
  /Vivvi

  SvaraRadera
 4. Hej fina Vivvi: Tjejerna i OM-butiken hade alla gått upp en storlek i dessa, de är ganska stumma i stretchen och även jag upplevde dessa som ganska tajta, provade olika. Har ju storlek 3 på mina andra byxor från OM. Men kanske att du hade otur med de första du fick, eller helt enkelt har du krumpit lite ;-D Ska se om jag kan komma ifrån.
  KRAM!!

  SvaraRadera
 5. Så fint!
  Jag vill ha allt och du är jättevacker.
  kram!

  SvaraRadera
 6. Tyvärr är de väldigt osmickrande på, speciellt i grenen. Annars var jeansen fina!

  SvaraRadera
 7. Vad glad jag blir när jag läser ditt inlägg:) Dels för de vackra plaggen som är jättefina på dig, men framförallt för din härliga syn på din kropp. Så skönt att höra någon som är nöjd med sitt utseende och som inte planerar en massa olika ingrepp.
  Ha en skön helg!
  kram elisabeth

  SvaraRadera
 8. Of course todays outfits are lovely on you. I love the mix of different whites and porcelain. What I love the most is your comments about the beauty of your body and all that it has accomplished. All women should embrace this positive outlook.
  Kram,
  Karen XOXO

  SvaraRadera
 9. Jag tycker också att du ska vara stolt över din kropp och tycker det är roligt att du är det. Jag tycker också att åldern på något sätt gör det lättare att vara nöjd med sig själv. Det finns liksom saker som är viktigare. Jag tycker allt du har på dig är snyggt utom just jeansen. Jag tycker också de sitter lite underligt på. Men det kan ju också bara vara bilden. Men du är fin! - Maja

  SvaraRadera
 10. Oj dom jeansen klarar nog inte min figur att pressa sig i! Så härligt att läsa om stoltheten över dina kurvor. Jag är själv en kurvig dam och har för det mesta gillat det, när jag gick ned massor efter mina graviditeter och vägde under 60 kilo var det inte jag längre... Jag har nyss gått ned 5 kilo och kan ha storlek 38 igen på överdelar, känns jätteskönt eftersom passformen blir så mycket bättre även för kurvorna :=) Kram och ha en härlig fredag.

  SvaraRadera
 11. Ungefär så som jag har tänkt, fniss!! Fattas bara byxorna än så länge..
  Du är strålande vacker!! Tycker helt ärligt det klär dig med något x-tra kilo som du själv kallar det! Du är kvinnlig!
  Kram

  SvaraRadera
 12. Hej!
  Det finaste jag sett på länge...jeansen är lovely. Jag undrar över jeansen, du skriver att de är stumma? Är de inte sköna och mjuka? Hälsningar Helene

  SvaraRadera
 13. Visst ska du vara stolt över kurvorna! Är själv mer nöjd med min kropp nu som 35 åring än vid 20, trots en del förfall, sträckmärken, hängig hud efter 58 kg viktnedgång, amning och diverse ;-) Känner mig ändå mer kvinnlig!

  SvaraRadera
 14. Hej fina du! Så skönt att du är stolt över din kropp, eftersom du kan ha både storlek 1 och 2 i OM så är det nog ingen fara med antal kilon. Själv måste jag ha storlek 4 i överdelarna och OM byxor kommer jag inte ens i :-(

  Kan man ha storlek 0 så har man nog problem åt andra hållet. Inte ens min 12 åriga dotter kan ha 0 och hon är verkligen inte överviktig på något sätt.

  /C

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER