tisdag 10 januari 2012

ATT HITTA VACKRA TING

Idag tänkte jag visa er lite bilder på fina inredningsdetaljer som jag fyndat i dessa rea-tider och som är otroligt vackra och som kan skänka ett hem värme och charm....i mina ögon ska det tilläggas ;-D Måste även tacka för den fina responsen på mitt inlägg om Opulent Dress. Ja, den får åka tillbaka, trots dess skönhet. Känns det inte 100% direkt ska man inte köpa så pass dyra plagg, så är det bara.
Den här vackra provdockan hittade jag en liten söt inredningsaffär i Gamla Stan och den kostade mig enbart 350 kronor!!! Är såååå nöjd över mitt fina fynd! Passar perfekt till Lillasysters plagg ;-D Denna kommer dock mest att stå för sig själv i ett av våra sovrum och vara ett litet smycke.Vackra franska meningar


Denna vackra bricka inklusive spegelbotten och fina värmeljusglas inkluderat kostade inte heller många hundralappar.Denna vackra orkidé är FEJK men är otroligt vacker och ser verkligen äkta ut.

Denna söta kunde jag inte heller motså, ÄLSKAR allt där man kan stoppa ner ljus ;-D


Hoppas ni haft en skön kväll, nu ska dt strax sovas.....är helt slut.
Vi ses imorgon om ni vill.
KRAM!!

11 kommentarer:

 1. Vilken liten värld... jag köpte en exakt likadan bricka i gamla stan häromdagen. Vi var säkert på samma ställe :) kram

  SvaraRadera
 2. Å så fint, jag älskar provdockan!

  Kramar
  Adela

  SvaraRadera
 3. Älskar detaljer.
  Var hittade du provdockan? kram

  SvaraRadera
 4. Ååå vilka fina ting. Kan tänka mig att det blir urvackert sken med alla ljusen på brickan. Jag älskar också allt man kan sättta ljus i :-) =Mys

  Provdockan skulle ju förgylla vilket rum som helst.

  Mycket fina fynd du gjort

  Kram
  /Vivvi

  SvaraRadera
 5. Hej tjejer: TACK för fina kommentarer.
  Curlingmamman: I en liten affär i gamla stan som heter Kronan på Verket och som stänger snart. Denna var den sista de hade.
  KRAM!!

  SvaraRadera
 6. Varifrån kommer orkidén? Har letat efter en fin fejk eftersom de riktiga inte blir långvariga här hemma :)

  SvaraRadera
 7. å vilken vacker trappa ni har, blev helt förälskade i den!

  Ha en fin kväll
  Kramar Louise

  SvaraRadera
 8. Hej!
  Jag älskar din blogg, följer den varje dag! Tack för det! Jag har en bild på en odd Molly tunika som jag undrar om du kan hjälpa mig om du vet vad den heter eller vilket år den kommer ifrån? Isf skriv till hannaa_Andersson@hotmail.com!
  Mvh Hanna

  SvaraRadera
 9. Fiiiin orkidee, var hittade du den? Tack för fin blogg!!!

  SvaraRadera
 10. Anonym: Orkidén kommer från samma affär: "Kronan på Verket" i gamla stan men denna var den sista de hade.

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER