måndag 30 januari 2012

LITE ODD MOLLY TRÖTT SÅ DET BLIR LITE MER EWA I WALLA ISTÄLLET

Tack till alla som handlat av min bloppis! Har snart sålt de flesta plaggen och jag är verkligen så glad att de ska få nya fina hem där de ska få luftas lite oftare än här hemma ;-D
Jag måste även erkänna att jag är lite Odd Molly trött på många olika sätt, på många plan. Ska inte gå in på varför just nu men just nu känner jag ingen större glädje eller köplust för Odd Molly, inte ens för de fina vårplaggen....känner mig mätt, proppmätt. Jag trivs just nu bättre i Chill Norway, All Saints, Hunkydory och Ewa i Walla. Idag blir det därför lite mer Ewa i Walla istället efter en sväng på Outleten i förra veckan har ju en del fint hittat hit ;-D
Hittade denna söta blusen för några hundralappar som bara ville hem till mig så det fick det bli! Perfekt i en massa olika kombossar som jag tänkte bjuda på ;-D

Perfekt under min fina Breik klänning från Ewa i Walla.


Till den fina silkekjolen.Denna sötnos följde också med hem! Om jag tröttnar vet jag två små damer som vill ha denna bums ;-D
Jag har tröttnat lite på att hänga upp min bloggidentitet runt ett varumärke som egentligen inte definierar mig eller det jag visar på bloggen, bloggen har växt och utvecklats i takt med mig och modet. Jag funderar på att snart göra en förändring, något nytt behövs förutom en ny bakgrund men som vi alla vet tar varumärken lång tid att bygga upp och framförallt större förändringar kräver en del planering och en del funderingar. Vi får se vart det landar.....men jag hoppas vara kvar, fast på mina egna premisser.
Ha en fortsatt fin kväll!
KRAM!!

9 kommentarer:

 1. Sjukt fin blus..Och vem fick inte hem en annan walla idag..jooo jag:))) kram:)

  SvaraRadera
 2. Det är kul att du hittat något du tycker om. För mig är det för mycket Heidi över det hela. Men det skulle vara väldigt tråkigt här i livet om alla var likadana. - Stina P

  SvaraRadera
 3. Så fin du är i Walla. Bara älskar dessa kläder. Härligt att kunna kombinera de olika märken du nämner. Det finns så mycket fint där ute så man behöver inte fastna bara för ett märke. :) Jag är så förälskad även i All Saints. Ha en fin dag. Kram Catrine i Mölndal

  SvaraRadera
 4. Men.... du köpte ju Odd Molly plagg för bara några dagar sedan.... detta är nog bara hur du känner idag,,, annars tycker jag att det har gått väl snabbt att ändra tycke och smak...

  SvaraRadera
 5. Hej Anonym: bara för att man köpt två plagg från våren betyder det inte att man inte kan bli mätt för stunden. Det har inte gått väldigt snabbt om du hade kollat bakåt i bloggen har det varit en HEL del andra plagg som tagit plats under de sista månaderna inte enbart Odd Molly kombossar som förr. Jag är nog helt enkelt inne i en period när allt mönster, folklore och för mycket broderier helt enkelt inte längre lockar lika mycket. Gillar mer och mer att blanda snygg skärning, enkelhet med kvinnliga inslag som volanger, vackra spetsar, vidd i kjolarna, etc. Det ena utesluter inte det andra men jag är inge Odd Molly-beroende tjej längre, kan mycket väl snegla på andra fina märken som i de flesta fall inte kostar lika mycket som Odd Mollys plagg och som är minst lika fina. Än så länge kommer jag inte att sluta handla Odd Molly men det kommer definitivt att bli mindre inköp, trots vårens fina kollektion.

  SvaraRadera
 6. Låter spännande med en förändring! Är väl inte konstigt att känna så, fastna för länge i samma sak är ju sånt som de flesta inte vill. Tycker dina nya plagg är så vackra, de är enormt svårburna men du är ju en fena på det där!
  Själv skulle jag känna mig som en flyttunna... :=) haha.
  kram Milla

  SvaraRadera
 7. Jättesnyggt, blusen är underbar kram

  SvaraRadera
 8. Och får du ett temporärt bryt och bara MÅSTE BLIR AV MED din Wall breik så väntar jag snällt utanför din dörr med pengarna i handen´:p Deal??!! :P

  SvaraRadera
 9. Jag är så less på Odd Molly. Trött på att alla Bromma mammor ser likadana ut. Även om jag faktiskt sett förbättring det senaste halvåret. Börjar hålla med Denise Rudberg om att Odd Molly påminner om bebiplagg för vuxna:-)) Fin blogg!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER