onsdag 25 januari 2012

BÄSTA VINTAGE FYNDEN HOS STUDIO VINTAGE

Jag tänkte tipsa om en underbar Vintage/Second Hand butik som säljer enbart vackra designerplagg/skor/väskor. Här kan man hitta ovanliga och vackra plagg till bra priser och dessutom bli ensam om att få bära dessa. Har alltid älskat vintagebutiker och hade en hel del favoriter när jag bodde i Skåne men sen flytten till Stockholm har jag inte hittat någon riktigt bra vintagebutik, förrän nu. Studio Vintage ligger nära Stureplan och Östermalmstorg, dvs enkelt att hitta till. Det är en mysig och lagom stor butik med ett fint, noga utvalt utbud av märken och plagg. Man kan även följa dem på Facebook och då få en uppdatering när riktigt fina saker kommit in. Jag hittade två fina klänningar som eventuellt kunde komma till användning redan till Bloggeventet i februari, men jag kunde inte bestämma mig så de är kvar i butiken. Ett av mina bästa fynd är mina Fiorentini + Baker stövlar som inköptes där. Här ska ni få se dessa.
Dessa vackra Fiorentini + Baker stövlar är i en härligt djup cognacsfärg som bara är såååå snygg och klassik. Saknar dessutom skor i denna färg i min skogarderob så jag blev supernöjd när jag hittade dessa i storlek 37 i superfint skick. Man kan lätt gå ner en storlek i denna modell som heter Eternity tycker jag som har storlek 38 i vanliga fall.


Visst är den perfekt till denna fina jacka i skinn från Valerie.


Sen provade jag med en fin Lotta Lotta jacket som fina Naimez sålt till mig för ett tag sedan.


Sen vill jag höra vad ni tycker om dessa fina klänningar, det var de jag provade i butiken.
Först ut en vacker skapelse från Diane von Furstenberg med vackra volanger.

Tänk bort de grova UGG stövlarna....hade inte tid att styla mig ;-D Och inget vitt linne ska vara under denna heller.


Den andra klänningen som provades kom från finaste Day och var i silkechiffong med vacker spets vid bysten.


ÅH, så fina.....om man bara kunde köpa allt fint man ville och ha en enorm garderob ;-D
Ha nu en fin kväll. Imorgon ska jag visa det andra fina som kom i NANTUCKETS fina paket.
KRAM!!

13 kommentarer:

 1. Oj så mycket fint du visar, stövlarna är underbara och den där Valerie-jackan skulle jag gärna vilja ha. Båda klänningarna är urläckra men Diane von F klänningen är nog ett strå vassare. Kram

  SvaraRadera
 2. Älskar skapelsen från Diane von Furstenberg. Supersnygg. Kram Catrine

  SvaraRadera
 3. De där stövlarna är ju bara sååå grymma. Vill ha :)

  Klänningarna är ju också bedårande. Tror nog jag tycker den första du provade var allra snyggast. Supervacker på dig

  Kram
  /Vivvi

  SvaraRadera
 4. Vilka snygga stövlar! Håller med de andra om att första klänningen var finast, men sen gillade jag längden på den andra.

  Hade varit kul om du ville dela med dig av dina Skånetips!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Vilka genomvackra klänningar på dig! Speciellt den översta.
  Och absolut supersnyggt och samtidigt tufft med de stövlarna till skinnjackan.
  Kram på dig!

  SvaraRadera
 6. Stövlarna är superfina!! Gillar både färgen och modellen, ett mycket bra köp.
  Klänningarna är lite svåra att se, hur ser det tex ut på baksidan? Jag gillade nog DAY klänninge mest. Fina ärmar på den med genomskinligt tyg.

  Det blir bra vilken som! :-)

  KRAM

  SvaraRadera
 7. SNYGGT! Allt var jättefint, men jag föll mest för Day klänningen. Som Linaplina tycker jag längden på den var bättre. Men vilken som klär dig perfekt!

  Kram

  SvaraRadera
 8. Vilket fynd!! Stövlarna är bara MUMS:))

  SvaraRadera
 9. Vilka klänningar, superfina båda två men, den första var nog ett strå vassare. Fint mönster på den också. Mycket snygga stövlar.
  Får se på eventet om de blev någon av dessa klänningarna:))Kram

  SvaraRadera
 10. Du är fin i båda klänningar men jag röstar fortfarande på DvF klänningen. Båda finns kvar hos mig och väntar på dig med en 20% off.
  Tack för den fantastiska inlägget!!

  Kram
  Maria

  SvaraRadera
 11. Sv; Hahahahahaha, neeeej, inte sluta..kom tillbaka! ;) Och du, jag har sett dig på bild med dina Mollysar..å det finns då inget som sväller varken häran eller däran på dig..därmed basta! (jag pekar med hela handen nu!). Men du..är det något plagg där man kan gömma de där bullkilona så är det ta mig sjutton Wallorna! ;)

  Stövlarna/bootsen var rent ut sagt skitsnygga till den där jackan från valerie.

  kram!

  SvaraRadera
 12. Sv; Hahahahahaha, neeeej, inte sluta..kom tillbaka! ;) Och du, jag har sett dig på bild med dina Mollysar..å det finns då inget som sväller varken häran eller däran på dig..därmed basta! (jag pekar med hela handen nu!). Men du..är det något plagg där man kan gömma de där bullkilona så är det ta mig sjutton Wallorna! ;)

  Stövlarna/bootsen var rent ut sagt skitsnygga till den där jackan från valerie.

  kram!

  SvaraRadera
 13. Hej! Jag tycker att klänning nr 2 är mer speciell. Och väldigt smickrande för din figur :-)

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER