torsdag 5 januari 2012

BUDGET KAN VARA NOG SÅ VACKERT - H&M + ODD MOLLY & ALL SAINTS

Jag har ju alltid förespråkat att man ska mixa dyra/billiga, nya/vintage plagg med varandra för att just ta fram sin egen stil. Tycker det är synd när folk bara köper en stil rakt av utan att ifrågesätta om de passar i det eller inte och som inte har en tillräckligt egen stil vilket gör att man inte mixar nya och gamla plagg av rädsla för att det ska bli "fel". Själv ser jag just mixen mellan gammalt/nytt och budget/dyrt som själva utmaningen och det som skapar min alldeles egna stil. Därför bjuder jag på lite vintervita kombossar idag. H&M:s Conscious Collection tillsammans med Odd Molly och All Saints. Älskar VINTERVITA plagg.


Odd Molly Blus från tidigare kollektioner och Noa Noa skärp (vintage)Vackra jackan från ALLSAINTS passar perfekt till.Romantiskt och lite tuffare snitt ihop, Älskar dessa kontraster ihop.


Så vad säger ni, blir inte ni också inspirerade av oväntade kombinationer? Sen har ni väl inte kunnat missa Ewa i Walla hysterin som verkar råda för stunden efter att finaste EMMA visat en massa vackra inlägg med dessa vackra plagg. Josåratt, även jag har trillat ditt och beställt en Tine och en vacker klänning.....vi får se om de får stanna....tror jag kommer att få universums största rumpa i dessa men jag måste testa ;-D
Ha en fortsatt fin torsdag....nu har jag mindre än en halv vecka kvar av min ledighet.....aaaargh!
KRAM!!

6 kommentarer:

 1. Jag ÄLSKAR dina stilkavalkader, variationer och kombinationer!
  Sååå vackert och du bär upp dem så otroligt elegant och kvinnligt
  KRAM!

  SvaraRadera
 2. Underbart fint! Tror du kan bli hur fin som helst i en Tine! KRAMAR

  SvaraRadera
 3. Lovar att du blir fin, du klär i allt:-)
  Kram

  SvaraRadera
 4. Ett STORT God Fortsättning i efterhand önskar jag dig!!
  Och den där tunikan...ska du någon gång sälja den..MEJLA mig BUMS:))
  Din budget vs lyx blandning tycker jag är strålande:)

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER