tisdag 24 januari 2012

VARFÖR DET ÄR OLIDLIGT ATT BO I STOCKHOLM I DESSA REATIDER......

Ja, det är förödande för plånboken att flanera i centrum på sin lunch, det gäller att stålsätta sig och INTE följa med en trevlig kollega som "bara" ska kika lite inne på Schutermans 60% REA. Ja, ni vet solsidan "Schuterman" det är en helt absurd REA. Plagg som tidigare kostat 14.000 som för en klänning från Lavine eller YSL kostar nu BARA 5.600 kronor! WOW, som hittat eller hur? (läs en stor måtta ironi i detta). Däremot de otroligt snygga Louboutin för 60% var otroligt svåra att motstå, det var inte förrän kollegan påpekade för tredje gången att klacken kanske inte var den enklaste att gå i som polletten trillade ner. Jag bände upp fingrar från dessa skor och fastnade istället för några Chloé kängor i skinn som var helt bedårande och BARA kostade ca 7.300 kronor, dvs 2.900 kronor (som hittat, enligt tjejmatte).Ja, jag lyckades slita mig även från dessa "FYND", 2.900 kronor är ofantligt mycket pengar för ett par skor. Där går min gräns. Skor slits och får ta allt från hundbajs till snöslask blandad med frätande salt på gatorna....dvs dumt att lägga ner de pengarna på ett par skor som kommer att bli förstörda så småningom. Ibland funkar den logiska hjärnhalvan....när det behövs ;-D

Sen hittade jag en söt spetsklänning på ZARA för under 200 kronor som verkade vara ett riktigt fynd om man bara tittade på framsidan.....

MEN....så vända man ryggen till och då undrar jag bara VAD TÄNKTE DE HÄR LIKSOM???? 

För att skona känsliga läsare har jag ett linne här, men ni förstår......de har alltså tänkt sig att man ska gå UTAN BH i denna halvgenomskinliga kreation. Tror ni det hängde många exemplar kvar av denna klänning på ställningen? Tur tanten (jag) hann prova den innan jag insåg varför det hängde sådan massor av denna kvar på ställningen ;-D
Ha nu en fortsatt fin tisdag, vi ses och hörs senare om ni vill.
KRAM!!

6 kommentarer:

 1. Sv; Tack snälla du, vad glad jag blir och ja (!) givetvis får du göra det, nu satte du verkligen guldkant på min dag!

  Älskar spetslinnet från Rosemunde med den bruna "västen" till. Superfin blogg har du, fast mitt shoppingkonto kommer inte älska din blogg, hör hur Visakortet ropar "abort mission..aboooooort" någonstans långt borta..men jag bryr mig som vanligt inte ;) :P

  Kram Mary

  SvaraRadera
 2. Hi hi, skorna förstår jag var svåra att slita sig ifrån, såå snygga! Ja det är jobbigt nu i REA-tider, man får helt enkelt försöka hålla sig ifrån alla affärer kram

  SvaraRadera
 3. Hihi tack för bilden på Zara-klänningen - "något" svårburen ja....
  Kram

  SvaraRadera
 4. Vilken underbar rea! Tack för ett superskoj inlägg! Jag blir lagomt avis kan jag lova...jobbar i samma stad med långt ifrån Stureplan så några REApromenader blir det tyvärr inte på lunchen. Kanske tur för plånboken ;-)

  KRAM

  SvaraRadera
 5. Hahaha!!!!!! :D Jag gjorde EXAKT sammma dumma misstag igår! Sprang in på "Schuttan" bara för att... tja, inte missa nåt! Som om JAG skulle kunna/vilja köpa ett par Loubotains för flera tusen?! Att använda när då?? Sansade mig ganska snart och tittade sen på de andra damerna i butiken som med uppspärrade ögon och något panikartat i blicken rafsade åt sig både det ena och det andra... Nä, där går även min gräns! Men hur korkad är man inte ibland kan jag undra! ;)

  SvaraRadera
 6. Ha ha ha men kom igeeen nu, lite kan du väl bjuda på? ;)

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER