söndag 15 januari 2012

IDAG BLEV DET EN VACKER ODD MOLLY - BAKERS CROSS DRESS

Idag har varit en lugn men ändå aktiv dag men fika och kalas inbokat. Nu förbereds de inför en ny intensiv vecka. Här kommer en bild på dagens kalasklädsel: min vackra klänning från Odd Molly Bakers Cross Dress. Älskar allt med denna och jag är så glad att jag slog till på denna och den vita med blåa detaljer.Nu ska jag ha en lugn söndag, det som är kvar av den ;-D
Hoppas ni alla haft en skön helg.
KRAM!!

7 kommentarer:

 1. Bakers Cross är så fin...jag har också på mig min idag.....får spana efter en i annan färgställning framöver.
  Kram Titti

  SvaraRadera
 2. ajajaj då, jag som sååå gärna hade velat få tag på det. Får hålla utkik på diverse aktions sajter, vem vet det kanske dyker upp en ;)

  SvaraRadera
 3. Så fin du är i din Bakers:-) Du är en sann inspirationskälla så det var en självklarhet att ge dig en award. Tack för din fina härliga blogg.
  Hoppas du får en härlig dag:-)
  Kram

  SvaraRadera
 4. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 5. Denna fina klänning! Så du :-) Härligt att se dig i Odd Mollys fantastiska kläder igen. Jag blundar hårt för allt annat ;-D

  KRAM

  SvaraRadera
 6. Hej!

  Jag undrar vad det är för underklänning du har på dig under Bakers cross? Eller är det en kjol och ett linne? Kram Helena i Limhamn

  SvaraRadera
 7. Hej Helena: Den fina underklänningen är från Provrummet och heter Maggie dress. Denna är något år gammal men de brukar ha den i sitt sortiment i olika färger varje år. Kan varmt rekommendera denna :-)
  KRAM!!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER