tisdag 17 januari 2012

MÅSTE TIPSA OM SUPERREA HOS TINTINSTYLE

Här kommer några av mina personliga favoriter som just nu är på 60-70% REA hos TINTIN STYLE.


Visst är de fina? Ja, ska faktiskt erkänna att det har klickats på två av de som visas här ;-D Kan ni gissa vilka två? Ne, nu ska jag sitta på fingrarna fram till odd Mollys vårleverans dykt upp.
KRAM!!

7 kommentarer:

 1. Jag gisssar på kappan i mitten o kanske armbandet!
  Kram Titti

  SvaraRadera
 2. Oj det var ju två armband! det till höger tänkte jag på.....
  Titti

  SvaraRadera
 3. Hej!

  Tack snälla rara du för tipset, någonting vackert kommer hit till Motala om nu allt stämmer med lagersaldot.
  Och jag har ju så svårt att gissa men kanske något av de vackra armbanden?

  Kram från Eva

  SvaraRadera
 4. Och jag har OM-relaterad fråga även om den är OT i denna kommentarstråd. Hoppas ok ändå.

  Jag såg den vackra Timeout Wrapen här på din blogg och köpte den i vintage grey direkt från OM-online. Efter en dags användning hade den stora centimeterlånga noppor på sig - hur är dina två fina wrapar som du köpte? Har du hunnit använda dem? Fick jag ett måndagsex eller är kvaliteten inte så bra längre på OM-plagg? Eller hur känsliga får kläder vara? Jag jobbar på kontor osv så det blir ju inget 'extra' slitage på jobbet jämfört med att svassa hemma :-)

  Det var mitt första Odd Molly-plagg så jag har ingen erfarenhet men trodde så mycket om plagget med tanke på prislappen.

  SvaraRadera
 5. Hej Tina: VA TRÅKIGT! Jag kollade precis på morgonen mina två och den ena har jag knappt använt än med den vita har jag haft på mig ett par gånger men det var marginellt med noppor (och de var pyttesmå), inget jag hade tänkt på om du inte nämnt din kofta. Verkar som att du fått ett måndagsexemplar. Jag hade kontaktat Odd Molly direkt och kollat med dem hur du ska hantera en felreklamation. Så här ska det verkligen inte vara när man köper en kofta för så pass mycket pengar. Vilken otur att det skulle hända med ditt första köp. Lycka till!!

  SvaraRadera
 6. Åh, precis det där Humanityarmbandet jag är på jakt efter. Totalslut i Guldfyndbutiken i stan. Får vara snabb vid nästa leverans!

  SvaraRadera
 7. Får jag ställa en dum fråga? Vad är "måndagsexemplar" för något? /Kristina

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER