fredag 27 januari 2012

FLER VÅRPLAGG FRÅN ODD MOLLY PROVAS & RABATTKOD HOS NOOS

Idag var jag en sväng in om NOOS som hade fått in lite fler vårnyheter, jag kan även nämna att de efterbeställt den fina Poetry Dress i Porcelain som ska komma in liksom de ubersnygga vita jeansen. Tills dess provar jag det som kommit in. Än en gång blev jag glatt överraskad av vissa plagg som jag provade och som jag egentligen inte fastnat förr tidigare.
Vackraste Jeansjackan provades, såååååå vackra broderier. Fastnade redan för denna på visningen liksom så många andra. Den har stretch och är anigen tjockare än tidigare jeansjackor tycker jag. Den är lite i storlek trots stretch i den. Jag provar här storlek 3, dvs man bör gå upp en storlek i denna.


Kvinnlig och figurnära i modellen. Pris 1.990 kronor


Bara denna detalj på insidan gör att man vill köpa denna med sig hem ;-D

Ett av plaggen från Classic kollektionen som jag tidgare varit alldeles ointresserad av är t ex detta fina linne. Men så var jag tvungen vid provningen att ha ett linne under vissa av plaggen och jag måste erkänna att detta är otroligt fint, skönt och bekvämt. Provar denna i storlek 2 så denna är helt normal i storlek. Pris 490 kronor.


Bra längd är det på den också.

Här provar jag en gammal klassiker, #327 fast i den nya favoritfärgen Porcelain som är en OTROLIGT fin färg måste jag säga. Fast som ni ser så hänger bokstavligt talat storlek 2 på mig. Pris 890 kronor.Här provar jag storlek 1 istället och då blev den för tajt över bysten....så ingen var klokcren på mig, men superfin i denna färg annars.En annan klassiker är Remix blouse och denna provad jag också i den fina färgen Porcelain. Här provar jag min normala storlek 2 och det är denna man ska ta, dvs sin normala storlek annars finns det risk att den blir tajt i armarna. Pris 1090 kronor.


Här tillsammans med ett par snygga jeans från Tiger som jag också provade.

Men här kommer det plagget som jag föll för som en fura, den fina Jacquard Grandmas Coat. Här provar jag den i storlek 2. Denna är en kofta känns skönare och smidigare än den klassiska Grandmas Coat. Otroligt fin i den beiga färgen. Pris 2.290 kronor.Den delar sig framme vid, med det är inget som stör tycker jag.

Visst är denna ljuvlig!

Provade även Remix Blouse i den vita färgen. Verkligen sommarfräsch. Storlek 2 även här.Ett annat plagg som jag föll för, TOTALT är denna vackra Trench Coat från Jascha. Jag vet inte hur det är för er men jag är en TRENCH COAT-Samlare, kan aldriga ha för måga och letar ständigt efter den perfekta Trench Coaten, denna hamnar högt på min lista. Vilken passform och vilka detaljer!!


Här provar jag storlek M. Den är ganska figurnära men inte för trång tycker jag.
Priset ligger på ca 3.500 kronor, men det är det värt för denna vackra tycker jag personligen som tycker detta är ett av de mest användbara och praktiska plagg som finns.Fanns även i denna fina beiga färg med svarta knappar, så snygg kontrast!
 Dessa är helt enkelt BEDÅRANDE!

Jag har en lite överraskning till er mina fina läsare. Eftersom det var så pass många som var sugna sist på att få köpa fina vårplagg med rabatt ;-D så tänkte jag och fina NOOS bjuda er på en liten extra rabatt även denna helg så ni kan passa på att köpa de vårplagg som nu kommit in och om det var något ni missade att köpa med rabatten. Bra va? Koden ni ska ange under denna helg (fredag-söndag) är oddmollyholic10 och den gäller i HELA butiken (även Jascha :-).
Måste även tipsa om Koden  goos40 som ger är HELA 40% RABATT på ALLA Noos fina och varma  Canada Goose jackor!! I KID YOU NOT!
JAG SÄGER BARA, NU ÄR DET FREDAG!! YIIIHAAA!!
Lite senare ikväll ska jag avslöja vad som följde med hem.....japp, tre saker....jo, jag skäms liiiite, men jag kunde inte stå emot.

4 kommentarer:

 1. Vilken fin provning - och vilket erbjudande du ger oss! Tack sötaste :-)

  Visst är Porcelainfärgen helt underbar! Hoppas nån av de fick följa med dig hem - och jackan förstås

  Kram och god helg!

  SvaraRadera
 2. Superfin provning! Ska bli spännande att se vad som följde med hem :) Kram

  SvaraRadera
 3. Tack för din fina provning! Det finns ju hur mycket fint som helst nu.. Vill ha en hel massa, tittar o klickar emellanåt. Så kul när man får paketen. Du köpte väl den fina Jaquard Grandmas coaten..eller!? Spännande få se sedan! Ha en mysig kväll!
  KRAM

  SvaraRadera
 4. Tack för provning! Min remix porcelain ligger på posten och väntar ;) ännu mer sugen nu efter dina fina bilder.
  Ha en mysig helg fina!
  Kramis

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER