onsdag 4 januari 2012

EN AV DE FINASTE KOFTORNA SOM ODD MOLLY GJORT - GILDED MULTI CARDIGAN

Här kommer lite bilder på den fina koftan (även om Timeout wrap fortfarande är min storfavoritkofta detta år) som fått namnet Gilded Multi Cardi och som tyvärr var ganska dyr och inte helt 100% perfekt i passformen. Trots detta slog jag till nu när DeepFLING rear ut denna, bara för att se om jag junde förlika mig med modellen. De är sagolikt mjuk och vacker i sina detaljer, fortfarande är jag inte 100% övertygad men jag måste erkänna att det är en av de mest välarbetade koftor Odd Molly tillverkat.
 
Min är i storlek 2 och den är normal i storlek, dvs den glappar framtill men det ska den tydligen göra ;-D

Så vad säger ni, ska den få stanna eller ska den säljas vidare? Har faktiskt REA-klickat hem ett drömplagg.....50% rabatt gjorde den överkomlig men inte billig....får hoppas den sitter perfekt, eller inte ;-D
Så har ni gjort några riktigt bra REA-fynd? Tror detta år är ett av de bästa någonsing.....så mycket jag hittat till riktigt bra REA.
Ha en fortsatt fin onsdag!
KRAM!!

11 kommentarer:

 1. Hej! Jag tycker den ska stanna! Färgerna klär dig verkligen och jag tycker den sitter bra. Hälsningar Catherine

  SvaraRadera
 2. Jag tycker koftan sitter fint och är fin överlag. Det jag har problem med är det stora mörka stycket på framsidan. Jag förstår inte riktigt det. Framförallt om man har en mörk tröja eller blus under så ser det lite ut som att koftan är öppen där. Men kanske det ser konstigare ut på bild än i verkligheten. Så jag har svårt att säga hiss eller diss. Sorry.- Maja

  SvaraRadera
 3. Koftan är jättefin absolut stanna! Jag har också gjort flera REA-fynd, mycket bra i år kram

  SvaraRadera
 4. Stanna - de klär dig perfekt! En liten kappa kanske?????? Nyfiken i en strut ;)
  Kram

  SvaraRadera
 5. Koftan är underbar! Absolut hiss :) Kram

  SvaraRadera
 6. Tycker absolut den ska stanna. Sitter ju perfekt på dig och den är ju sååå fin. Måste ju vara perfekt på jobbet då den ju nästan går för en finare liten jacka eller kavaj. Tycker den är superfin och du är supersnygg i den...

  Ska bli spännande att se vad drömplagget är :)

  Kram
  /Vivvi

  SvaraRadera
 7. Fin kofta men jag personligen skulle "störa" mig på glappet. Jag kan inte heller riktigt förstå mig på det svarta stycket vid bysten?!?...

  Mvh Therese

  SvaraRadera
 8. Koftan kan jag absolut tänka mig! Jag tror du hittat en fin klänning hos WAKAKUU för där har jag varit och ojat mig över rean... ;) Kram

  SvaraRadera
 9. Jättefin kofta, passar dig bra!! Vet du om Country Dreams kommer att sänka priserna ytterligare på OM-reaplaggen? /Erika

  SvaraRadera
 10. Jag tycker att den ska stanna! Har du beställt mycket från deepfeeling, varför är kläderna billigare där? Tack för en bra blogg:)

  SvaraRadera
 11. Sofia: Du har koll ;-D

  Erika: Nej, har ingen koll, tror det dröjer OM det nu sänks ytterligare.

  Anonym: Valutan (USD) samt prissättningen är lägre till att börja med och dessutom är denna på REA där just nu så då kan man göra riktiga kap.

  KRAM!!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER