måndag 9 januari 2012

ATT HA BLIVIT MED EWA I WALLA

Det kan inte ha undgått någon som läst Odd Molly-bloggar att det just nu råder en Ewa i Walla hysteri i dessa bloggar efter vackra inlägg från vackra Emma. Så nu har även jag hoppat på det tåget efter att ha stått emot under lååååång tid. OJOJOJ, man ska definitivt starta med en TINE som min sötnos till Walla heter.....MAKALÖS och man trillar dit ordentligt. Behöver jag säga att jag är fast.....köpte även min stora tjejs första FÖRSTA Walla....japp, helt sjukt men kunde inte motstå den i Ewa i Walla butiken i Stockholm....där de hade REA.
Här kommer en bildkavalkad.....kan bara inte sålla. Behöver jag säga att All Saints och Ewa i Walla gillar varandra ;-D
Blus/kavaj från All Saints och kjol från Ewa i Walla (Tine)


Här har jag kombinerat den till den fina All Saints klänningen....känner mig som en prinsessa. Inget man kan ha till vardags i mitt jobb men OJ vad den ska svischas runt i på helgerna.
Ja, jag har blivit förälskad....så pass mycket så jag funderar på om jag ska behålla ett efterlägtat drömplagg från Odd Molly som knep hem på REA men som nu inte känns lika klockren som min vackra Walla. Lovar visa er lite bilder imorgon....nu ska det vilas.
KRAM!!

10 kommentarer:

 1. Bedårande!! Jag har också tinekjolen! Har haft den länge men känner att den är svårburen;)) Hade en brun förra vintern..men åh, man slutar aldrig älska dessa underbara kjolar!

  SvaraRadera
 2. Underbart vackert. Jag älskar också Eva i Walla mycket mycket:-)
  Kram

  SvaraRadera
 3. Jag tror jag smäller av - vilken perfekt kombination! Jag har flera år tittat på Ewa i Walla men inte riktigt kunnat köpa konceptet rakt av, lite för bylsigt och oformligt när man plockar hela stassen. Men jösses vad snygga saker det finns och vilka frasiga härliga material! Och det där, det blev super i hop! Jag köpte en tweedkavaj före jul som jag är lite förälskad i en trine i en tåligare färg har jag på drömlistan! Kram

  SvaraRadera
 4. Wihiiii- absolut fullträff! Farao så snyggt :)
  Kram

  SvaraRadera
 5. Du får tankarna till sagornas värld :-) Förstår att du vill svassa runt i denna kombo på helgerna...

  KRAM

  SvaraRadera
 6. Jättesnyggt, men NÄR ska man ha en sån klädsel på sig? Jag har svårt att se användningsområdet för dessa Walla-kläder tyvärr, så därför blir det inga för mig (fast jag tycker det är härliga bilder både du och Emma visar upp). Skulle du t.ex. åka ut på stan eller till matbutiken i den där stassen? Eller gå på playdate med dina tjejer till grannen? Jag skulle tyvärr känna mig alltför overdressed i de flesta situationer om jag hade en sån kjol på mig. Kanske bara jag som känner så...att jag hellre smälter in i mängden än sticker ut med en prasselkjol :-) Fegis kanske man kan kalla mig då ;-) FIN ÄR DU I ALLA FALL!

  SvaraRadera
 7. Hej Liselott: Du är nog inte ensam om att känna så....tvärtom. De flesta vill ju smälta in och inte sticka ut alltför mycket i mängden. Det är kanske just därför jag älskar denna kjol, jag ÄLSKAR att stick ut på fritiden då jag har en ganska stram vardag. Jag kommer bli en sån där excentrisk gammal mormor som springer omkring i vackra kläder och med långt uppsatt hår och där andra gråa småtanter säkert kommer att förfasa sig över mig och min klädsel (när jag blir pensionär)....men det är helt OK för min del. Skulle dock inte ha den på mig om vi skulle på "playdate" hos någon jag inte känner väl, men väl till affären t ex på sommaren ;-D
  KRAM!!

  SvaraRadera
 8. Härligt att höra att det finns människor som vågar sticka ut! :-) Själv skulle jag nog tänka för mycket på vad andra människor skulle tänka om mig och min klädsel och inte kunna slappna av och känna mig bekväm. Såå dumt egentligen, för varför ska man bry sig!? Du kommer att bli en cool gammal gumma sen ;-)

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER