fredag 13 januari 2012

ATT VARA KÄR I EWA I WALLA.....

Idag blev det ett besök i inredningsbutiken i Gamla Stan " Kronan på Verket" som ska lägga ner och Ewa i Walla.....behöver jag säga att det blev en del spenderat. Men i båda butiker gjorde jag fynd som jag kommer att ha glädje av i många år framöver. Ewa i Wallas plagg är nästan magiska, som tagna ur sagornas värld. Man blir förtrollad och förlorar all tänk på hur praktiska dessa är ;-D

Jag hittade denna vackra kappa från Ewa i Walla (storlek M) och dessutom lyckades jag få tag i den ljuvliga klänningen Breik (som ni sett på Malenami och Vackraste Emma) och som är ett konstverk. Men nu tittar vi på vackra kappan.

Jag har satt till ett skärp från Prada men den behövs egentligen inte för den sitter som en smäck. Helt makalöst vacker, vippig och kvinnlig.


Jo, jag vet att där är lite extra tyg i ryggen men det är bara bra om man vill ha lite tjockare plagg under denna vackra.
Älskar detaljerna på denna.
Visste ni föresten att vackra Helena Bonham Carter älskar Ewa i Walla och har gjort en hel kampanj för varumärket? Här ska ni få smakprov på dessa bilder.
Bilder lånade från Ewa i Walla

Bilder lånade från Ewa i Walla

Bilder lånade från Ewa i Walla

Visst är det fina bilder? Ha nu en underbar helg!!
I helgen lovar jag bjuda på lite mer Ewa och Odd Molly.
KRAM!!

6 kommentarer:

 1. Bedårande fin!!! Vilken tur du har som bor i Sthlm! Hörde att EiWs ena butik skulle bli outlet nu! KRAM

  SvaraRadera
 2. Ahh underbart. Jisses det här kommer att bli dyrt ;)
  KRAM

  SvaraRadera
 3. Så fint, underbara kläder kram

  SvaraRadera
 4. Älskar Wallas kläder, så snyggt:-)
  Det här blir dyrt, håller med rosen, ha ha.
  Kram

  SvaraRadera
 5. Hej!

  Nej, inte riktigt min stil! Men kul med ett nytt märke som man (än så länge) inte ser på varenda bloggar i Sverige =)


  /Maria

  SvaraRadera
 6. Man ska väl egentligen inte vara negativ, men just den här kappan tilltalar mig inte alls. Jag har alltid svårt för alltför mycket asymmetri och det är det för mig på den här kappan. Att det är rosor bara på ena sidan köper jag, men med volangerna också blir det för mycket för mig. Passformen är finfin så det handlar bara om tycke och smak. - Maja

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER