måndag 23 januari 2012

TIPS OM MINA FAVORITFYND HOS PROVRUMMET

Tänkte passa på att tips er om några favoritplagg som bor hos mig från PROVRUMMET och som just nu är på REA, dvs kan köpas till riktigt bra pris inne på Provrummets REA.

Jag har den andra varianten av denna i min garderob som heter Faye Frill Dress och jag har den i svart och i ljusrosa som här. Otroligt skönt material och väldigt fina detaljer. Denna jag visar heter FAYE WIDE DRESS och kostar just nu 419 kronor!


Hopi Dress är en favorit hos mig, jag gillar viscosens fina glans i denna och den lite antika looken.
Har den på fest, på jobbet, ja lite överallt faktiskt. En klar favorit. Kostar nu 559 kronor.
Titta bara på den fina ryggen!


Denna fina klänning har jag använt dels som finklänning med en lite bolero över men även som underklänning. Otroligt användbart plagg. Kostar nu 349 kronor!

Även linnet är otroligt använbart under en kavaj eller kofta.
Kostar 279 kronor nu.

Provrummet har verkligen fina plagg som håller enligt min egen personliga erfarenhet. Har ni inte varit inne på sista tiden kan det vara värt en sväng in då det finns en hel del fint kvar på deras REA. Fraktfitt och det kostar heller inget att returnera. 

Ha en fin dag. Själv väntar en hektiskt dag, även efter jobbet så vi får se om jag hinner in och häsla på bloggen lite senare. Just nu är jag aningen bekymrad över vad jag ska ha för klädsel de två dagarna jag ska vara i Skåne på BLOGGEVENTET OF THE YEAR ;-D Jag kan säga att det är inte är helt enkelt.....ska man ha Odd Molly på sig och då vara öronmärkt som medlem av Odd Molly-sekten eller ska man har Ewa i Walla och var probi i den nya Ewa i Walla-sekten med Emma i spetsen eller ska man vara lite Wild & Crazy och gå AllSaints men en mix av vintage och liksom inte tillhöra någon gemensakp (i varje fall för blotta ögat :-)....ja, ni ser det är inte helt enkelt det här ;-D Vilka I-lands bekymmer man har.
Ha en fortsatt bra måndag, trots att det är just måndag ;-)
KRAM!!

6 kommentarer:

 1. Jag röstar på AllSaints! Låt din egen personlighet tala och undvik att bli "gallrad" av ditt yttre.

  Jättelänge sedan jag handlade något från Provrummet, fastnade för flera modeller tidigare men nu har det blivit för mycket kopie-likt tyvärr.

  KRAM

  SvaraRadera
 2. Lite mix av alla märken tycker jag, jättefint alltihop. vilken fin bakgrund du har på bloggen kram

  SvaraRadera
 3. Fick hem en FAYE WIDE DRESS idag och den är inte bara fin utan underbart skön. Tack för en bra blogg. Kamilla

  SvaraRadera
 4. Hej, jag har också handlat massor av Provrummet, många fina plagg men tyvärr är jag besviken på kvaliten. Sömmarna är dåliga och repar upp sig, fållarna släppter. Det har hänt både på byxor, toppar m m,
  Verkligen synd om de tummar på sömnadskvaliten för att hålla priserna nere, det är så tråkigt att behöva skicka tillbaka plagg eller sitta och sy ihop ihop dem själv hela tiden.
  Kram C

  SvaraRadera
 5. Hej C: Men vilken OTUR du haft!! Jag ska erkänna att jag köpt många plagg därifrån men aldrig haft några problem hitintills. Då förstår jag att du har funderingar, fast det där händer ju även med Odd Mollys dyra plagg, så det verkar snarare vara ett problem inom branschen just nu, det ska produceras snabbt och mycket.
  KRAM!!

  SvaraRadera
 6. Vad roligt med bloggeventet. Önskar jag kunde åkt med, men är redan upptagen just den helgen.

  Vad gäller kläder: Var dig själv. Det är väl inte nödvändigt att markera någon tillhörighet till någonting. Kör på det du trivs och känner dig fin i. Kram

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER