lördag 28 januari 2012

DEN VACKRA KLÄNNINGEN FRÅN EWA I WALLA

Idag har det varit en aktiv dag med massor av aktiviteter, dessutom har man hunnit hälsa på en alldeles nyfödd liten människa och även om jag inte är en bebistokig mamma som så många andra så blir jag fylld av en oerhörd vördnad varje gång jag möter en ny liten människa, där allt är möjligt, där det ännu inte finns några barriärer eller brustna drömmar. Själv är jag dock oerhört nöjd med mina två fina flickor så något mer barn kommer det inte att bli för min del, dessutom är jag för gammal och sliten för det ;-D
Nu ska jag visa upp den vackra klänningen jag fyndade hos Ewa I Walla outleten i veckan, storlek M så den är mer en rymlig men med ett skärp eller band blir den alldeles ljuvlig. Jag är så otroligt nöjd över detta köp.Denna vackra var den enda som hängde framme i denna modell, det var nog mening att jag skulle hitta den.


Här med All Saints jackan i beige/grå färg.


Här med Odd Mollys vackraste skinnjacka EVER!


 Jag hoppas ni haft en fin lördag ni också! Vi ses imorgon, om ni vill. Ska göra en rejäl genomgång av garderoben så det kan hända att det blir ett STORT till SALU inlägg med många gobitar i min storlek ( 2-3).
KRAM!!

1 kommentar:

  1. Oj vad fin! Är själv inte så förtjust i wallas ibland överdådiga stil, men denna är underbar. En midsommardröm! Kram Sanna

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER