torsdag 5 januari 2012

LITE REAFYND - BY TI MO

Den här sötnosen har jag nosat på ett par gånger men då den kostade 2.000 från början har jag inväntat REA. Nu lyckades jag haffa denna på REA i min lilla lokala butik men jag har även sett den till 50% REA på Meinto om någon är nyfiken på denna. Inväntar även ett UNDERBART plagg från WAKAKUU som jag hoppas ska sitta perfekt.
Den här spetsklänningen/tunikan i powder är makalöst snygg. Här har jag en felmärkt storlek L (dvs den sitter mer som en storlek M). Tycker den blev supersnygg tillsammans med min väst från Branting som inhandlades förra året.

Fint halsband från NOA NOA

Under har jag Odd Mollys fina Chrysalis Minigown i lite powder (storlek 3)Här ser ni den utan västen på
Spetsen på denna är bara så makalöst vacker.Ja, som sagt detta år har det verkligen fyndats som aldrig förr. 
Vilket är ert bästa fynd i år?
Tänkte förresten tipsa om SID & SALLYS REA

Kanske hittar ni ett fynd annars har även TINTIN STYLE trissat upp sin rea 50-70% på massor av fina plagg.


Vi ses snart igen. Har en hel del bilder i kameran och en massa kombossar i huvudet som väntar på at få visas upp och inspirera ;-D
KRAM!!

3 kommentarer:

 1. Spetstunikan var super snygg.

  mvh Anneli

  SvaraRadera
 2. Jättesöt tunika. Du passar bra i den färgen. - Maja

  SvaraRadera
 3. Jättesnyggt! Särskilt kombon med västen. DU har verkligen öga för vad som går att kombinera. Ha en fin helg! Pernilla

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER