torsdag 19 januari 2012

IDAG HAR JAG PROVAT ODD MOLLY CLASSICS HOS NOOS

Idag åkte jag förbi NOOS som precis hade fått in ett litet fint urval av Odd Mollys CLASSICS. Blev faktiskt glatt överraskad, trots att jag själv inte är särskilt förtjust i denna del av kollektionen, så pass att ett av de fina plaggen följde med hem. Jag provade samtliga plagg i min normala storlek 2.

Cotton lite poplin smock s/s i storlek 2

Denna är ganska tunn i kvalitén men också väldigt söt. Ett linne behövs under denna. Priset känns OK på 990 kronor. Passformen är normal, dock något snäv nertill.


Lace embroidered baby doll dress, white, storlek 2

Jättesöt passform och lite tjockare men ändå mjuk poplin. Normal i storlek och mycket smickrande passform. Perfekta Midsommarklänningen. Priset känns också OK men tanke på alla fina detaljerna på denna sötnos, 1490 kronor.


Här provar jag denna säsongs Lovely Knit i Vintage Dark Grey och i Lite Rose. Båda i bomull och provas i storlek 2. Normal passform. Priset ligger på 1.690 kronor och det känns som att den höjs för varje säsong.


Dessa två är mina favoritfärger.Klassiskern Grandmas Coat i denna fina färg: Vintage Dark Grey. Provas i storlek 2.
Priset har även det gått upp till 2.290 kronor.


Vet att NOOS väntar in lite fler av Classic-plaggen som den fina Poetry Dress och eventuellt den fina Jacquard Grandmas Coat i beige. Titta gärna in imorgon.....då ska ni få ett fint erbjudande av mig om ni är sugna på lite Odd Molly Classics ;-D
KRAM!!

6 kommentarer:

 1. Det är konstigt med färg på bild. Först blir färgen inte alltid rätt i kameran och sedan blir färgen olika beroende på vilken skärm man har. Tänker på Grandmas coat som tydligen är grå, men som på min skärm helt klart är brun!

  SvaraRadera
 2. Tack för fin provning!

  Jag tror den fina babydoll-klänningen fick följa med dig. Satt perfekt på dig och den är sååå söt. Själv är jag mest nyfiken på frill dress som jag tycker är sååå fin :)

  Kram
  /Vivvi

  SvaraRadera
 3. Super fina plagg:-)
  Blev lite paff när jag fick syn på första bilden på Cotton lite poplin smock s/s i storlek 2. Jag köpte en blus på Lindex för tre år sedan, som nästan e EXAKT kopia på denna! Fast brodyret vid knapparna va vitt och det sista längst "lagret" längst ner finns inte. Sedan har min i och för sig3/4 ärm. Men modellen,vecken,röda stygnen,brodyren, knappar stämmer exakt:-)
  Vill även säga att jag älskar din blogg,kikar in varje dag!...

  Kram /A

  SvaraRadera
 4. Mmm vad fint och vårfräsht - jag hoppas på att mitt paket som andas vår anländer idag. Du provar ett plagg där som jag är jättesugen på...

  Nåja, vad är väl en bal på slottet - Man kan inte ha allt.. eller kanske kan man?

  KRAM och trevlig helg!

  SvaraRadera
 5. Hej Maja: Inte så konstigt att den ser brun ut, den är mera brun i färgen än grå/svart. Den är Mörkbrun/grå. Fin färg faktiskt.

  Vivvi: NEJ och nu ångrar jag att jag lät den stanna kvar men jag är också mer nyfiken på Frill Dress....får se om jag kan hålla mig ;-D

  Bina: Ja, ibland kan man ha allt....men då får man rensa i garderoben sånt som inte används ;-D

  Drömmarshus: JO, jag vet precis vilken du menar. De blev faktsikt stämda av Odd Molly när de hade släppt den blusen och den drogs in efter ett tag. Fin den också men inte samma kvalité som Odd Mollys, lite skillnad är det ;-D

  KRAM!!

  SvaraRadera
 6. Hej! Jag är nyfiken på vad du fick med dig hem. Själv funderar jag på grand mas coat i den färg, har aldrig haft en sådan men säkert är den användbar året om. Bästa hälsningar Helene

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER