tisdag 17 januari 2012

EN LITEN MINI EWA I WALLA

Idag tänkte jag visa den söta tunikan/klänningen från Ewa i Walla som jag köpte till min fina stora prinsessa (det var 60% REA på den). Denna hade hon på sitt 8-års kalas och hon var sååååå nöjd. Hon lyckades nästan hålla den ren hela kvällen ;-D
Ne, jag vet att det inte är ett LEKPLAGG men däremot ett fint festplagg hon kan ha på fest eller kalas. Ja, jag tycker barn ska använda sina plagg oavsett om de klassas som "finplagg" eller kommer från H&M. Denna går ju ganska enkelt att tvätta och det går i värsta fall att använda galltvål eller till och med klorin om det skulle behövas utan att den förstörs (ja, jag har redan hunnit testa klorinet för att få bort streck efter RÖDA tuschpennor ;-) och galltvål på fettfläckarna.
Kläder är till för att användas och njutas av.
Ha en fortsatt fin dag, ska försöka ta mig en sväng förbi Odd Mollys egen REA och även en liten sväng förbi Ewa i Walla butiken på Hornsgatan.
KRAM!!

9 kommentarer:

 1. Gud så söt!!! Tänk om det funnits Eva i Walla när mina tjejer var små. Klart hon ska använda den innan den blir för liten:-)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Underbart söt! Klart hon ska använda den innan den blir för liten, håller med kram

  SvaraRadera
 3. Sötaste tjejen! Så fin klänning. Vet du om barnkläderna från Ewa i Walla finns på nätet att köpa? Har letat ......... Annars får det bli en tur till Stockholm ;) Kram Catrine

  SvaraRadera
 4. Hej, jätte söt tunika. Jag önskar mina tjejer ville ha liknande kläder men icke. De föredrar mer nedtonad klädsel.
  Jag tycker också att barnkläder skall användas flitigt, de växer ur dem så snabbt så det är fullständigt bortkastat att ha finkläder hängande i garderoben. Likadant med finskor, jag vet inte hur många par vi har som är använda en gång till fest och sedan blivit för små.

  Kram Catherine

  SvaraRadera
 5. Självklart ska hon använda klänningen. Den är ju helvit och då går det mesta att få bort med bra medlem :-) Var ligger butiken på Hornsgatan?

  KRAM

  SvaraRadera
 6. Min Yngsta tjej använder varje sommar vita jeans, vita klänningar och toppar, och de tvättas nästan dagligen. Hon älskar vita kläder, såsom jag, och jag vill inte neka henne bara för att färgen är känslig. Jag gillar vitt på små flickor, och man behöver ju inte handtvätta dem utan lägga dem i maskinen. Din lilla prinsess är så fin och söt i sin klänning!

  SvaraRadera
 7. Bedårande! Väldigt, väldigt sött :-)
  Kram

  SvaraRadera
 8. Vet du om Odd molly butiken har 50 % på sin rea? Susanne

  SvaraRadera
 9. SÅ SANT! Och det tycker jag gäller vuxna också :) Fina kläder gör ingen glad längst in i garderoben.

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER