torsdag 12 januari 2012

JAG HAR FÅTT EN FINFIN AWARD - LIEBSTER

Finaste TIGER har skänk mig en finfin award och jag tackar ödmjukast för denna fina! Så nu är det dags att skicka den vidare.
Liebster är ett tyskt ord som betyder "käraste" och utnämningen ges endast till bloggar med färre än 200 följare/prenumeranter. När man får utmärkelsen ska man göra följande:
 • Tacka den som gett dig utmärkelsen och länka!    
 • Skriva ner de fem bloggar som man vill lämna awarden vidare till, och låta dem veta det genom att lämna en kommentar hos dem. 
 • Till sist hoppas man att de utvalda vill lämna utmärkelsen vidare...

Så då måste jag plocka ut 5 av mina 30-35 favoritbloggar.....AAARGH, inte lätt. Jag tänkte lyfta fram några av de favoritbloggar som jag alltid läser och som faller under kategorin färre än 200 prenumeranter (vilket jag inte vet hur man kollar så här chansar jag):

HOS HELENA H: som har en av de mest inspirerande bloggar jag vet. ÄLSKAR hennes fotospråk och hur hon lyckas förmedla en känsla med sina bilder. Har ni inte besökt hennes blogg måste ni bara in och njuta av hennes vackra, vackra bildspråk. Love you pictures darling!

FINASTE DOKTORN: Dr Molly vars blogg jag följt sedan start och som jag ser som en kär Odd Molly-syster. Har en underbart mångfacetterad blogg som är personlig, charmig och med hjärtat på rätt ställe. FEEL GOOD på hög nivå! Love you sweetie!!

FINA TOO DI BOO: har en helvirrig och undebart glad blogg som alltid lämnar en med ett leende på läpparna. Har dessutom en sjukt snygg garderob och fina bilder ;-D 
You make me laugh!


VACKRA ANNETTE: har en stilfull och elegant blogg men vackra genomtänkta bilder och kombinationer för Odd Molly-tokiga som verkligen skapar HA-begär på hög nivå. Just Beautiful!


FINASTE LINGONET: Lingonberrie som har den mest färgstarka av alla "Odd Molly-bloggar" som jag läser. Alltid med underbara bilder. En vacker tjej som verkligen bjuder på sig själv. I love your heart!!


Sen vill jag även nämna att de bloggar jag har i min sidomeny är sådana som läses mer eller mindre varje dag så in och kika på dessa om ni inte redan gjort det. Personliga Favoriter som ALLTID läses är: FINASTE FRUN med den absolut roligaste bloggen jag läst i cyberspace och med vackra, vackra bilder samt min vackra vän MALENAMI som har den vackraste bloggen av dem alla. LOVE YOU DARLINGS!!!


Ha en fortsatt fin vecka!!!

7 kommentarer:

 1. Grattis! Det är du värd fina :)

  Kram
  /Vivvi

  SvaraRadera
 2. Grattis vackra vän <3 och hjärtligt tack för de snälla och värmande orden!
  Skall bli ett sant nöje att ses snart igen!
  Och du, All saints klär dig verkligen - vilken njutning det är att se bilderna!!
  Knus og klem

  SvaraRadera
 3. Oj vad rörd jag blir!!! Right back at ya säger jag bara!

  Ses snart fina du! KRAMAR

  SvaraRadera
 4. tack så jättemycket vännen!
  För de fina orden och awarden, och det ska bli jättekul att få träffa dig i Malmö.

  Kramar!

  SvaraRadera
 5. Å..nu blev jag rörd..stum och väldigt glad, Tack för så fina ord, Tack!
  Det ska bli lika roligt att träffa dig i bästa staden:))))) kram kram:))

  SvaraRadera
 6. TUSIND TAK, SØDE VEN :))

  Kram fra DK

  SvaraRadera
 7. Åh finaste finaste du!! Jag blir alldeles varm av din kommentar! Tack du drottning av outfits!! I will pass it on!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER