tisdag 10 januari 2012

DET EFTERLÄNGTADE FYNDET - ODD MOLLYS OPULENT LONG DRESS

Tänkte bjuda på lite bilder på det efterlängtade fyndet OPULENT LONG DRESS från Odd Molly i storlek 2. Har hållit mig borta från denna då 5.000 kronor för en klänning känns otroligt magstarkt, till och med för en Odd Molly-holic som jag. Därav att detta blivit ett REA-span som jag tack vare fina Odd Molly-bloggar lyckades hitta på 50% REA, men även med 50% så är det mycket pengar att lägga på en klänning och nu med nyfunna kärlek till Ewa i Walla undrar jag om inte denna ska få åka tillbaka i alla fall. Måste även nämna den fina butiken där jag fyndade denna och som har ypperlig service och packar fina paket där en fin tygpåse medföljer: WAKAKUU heter den (konstigt namn men finfin butik). Det är mest användningsområdet som känns snäv och dessutom är denna ömtålig som spunnet socker...vad säger ni? Stanna eller åka tillbaka?
Den sitter ju inte som på modellen på bilden om man har lite större byst kan vi ju snabbt konstatera men det stör inte mig så mycket.




Tror den kommer att bli snygg med en av Odd Mollys underklänningar som Dareme dress till exempel eller standardunderklänningen, men något måste man ha under för den är supertunn. 



Känner mig inte helt 100% säker längre på denna men jag tycker fortfarande den är oerhört vacker och den sitter bekvämt och snyggt på. Ett konstverk, men jag undrar bara om man vågar använda den, just det broderade silkestyget brukar det kunna bli problem med....hmm. Så vad säger ni stanna eller åka tillbaka om ni bara tänker passform och modell. Användningsområde får jag fundera över. 
Ha en fortsatt fin tisdag.
KRAM!!

25 kommentarer:

 1. Wallan är fin men denna är ett strå vassare tycker jag. Behåll! Kramar

  SvaraRadera
 2. Jag håller med Odd me, tycker inte alls att Walla kan jämföras med denna klänning. Den spelar i en egen division!! Du bär upp den fantastiskt fint och jag tror den vinner i längden...

  KRAM

  SvaraRadera
 3. Jag tycker också att denna är snyggare än Wallan. Sitter riktigt kanonsnyggt på dig och varför inte ha den med CC jacket och grövre kängor, typ Primeboots, då funkar den när som, i alla fall hade jag kombinerat den så. :o) Så mitt svar på frågan blir Behåll!
  Hoppas du får en bra dag! Kram!

  SvaraRadera
 4. Absolut behålla!!! Jag tycker den är en av de finaste Molly plaggen. Du kommer ångra dig om du skickar tillbaka den. Den är så vacker på dig:-) Fast jag har också kärat ner mig i Walla kläder, men den här måste du behålla.
  Kram

  SvaraRadera
 5. Behålla säger jag med. Nu är jag väl lite partisk eftersom jag har den själv, men den är så vacker och jag har allt använt min ett par gånger här i höst och vinter. Den är ljuvlig.

  Och ärligt talat: Wallan är fin, men mäter sig inte med denna. Kram

  SvaraRadera
 6. Den är otroligt vacker men som du säger "skör"...jag har köpt en Opulent straight dress på Mathilde till 50 %.
  Fick flera komplimanger inne på NK när jag hade på mig den i lördags.
  Den får användas med försiktighet!
  Behåll!
  Kram Titti

  SvaraRadera
 7. Vill säga att du är fin och du klär i den, MEN om det inte känns 100 och det känner man ganska direkt så är det mycket pengar och jag tycker inte klänningen är värd så mycket,tänk vad mycket annat du kan få för dom pengarna. Dessutom tycker jag färgen är lite för tråkig för dig, du klär oerhört bra i starka färger till ditt mörka hår. Tandhygienist Eva ;)Meddela ditt beslut kram

  SvaraRadera
 8. Jag vet att när du har ett tvivel från början brukar du inte ändra dig eller hur?! Så jag säger skicka tillbaka, tror det blir svårt att få tillbaka pengarna med den dåliga andrahandsmarknaden som råder nu. Du är otroligt fin i den men en klänning man tvivlar på redan från början och som känns för ömtålig för att kunna användas blir inte bra tror jag!

  KRAMAR

  SvaraRadera
 9. Sitter väldigt fint på dig. Behåll den om du gillar den. Mycket smickrande.

  SvaraRadera
 10. Är du minsta osäker så skicka tillbaka. Det är alltid tråkigt när plagg blir hängande. Personligen tycker jag inte om denna modell alls (även om du klär väldigt bra i färgerna) Jag tycker klänningen har en konstig design över bysten och det ser inte lyckat ut alls, vilket jag tror att jag sade redan när du provade den i butiken.
  /Cathernie

  SvaraRadera
 11. Skicka tillbaks tycker jag, så fantastisk är den inte. Behåll Walla-kjolen i stället. Den är en dröm och så fin på dig :)
  Mvh Susanne

  SvaraRadera
 12. Jag tycker att man skall lämna tillbaka ett plagg om man upplever att plagget är skört i tyget.
  Plagget tappar ju sin funktion om man inte kan använda det om man är rädd att använda det och om det dessutom kostar 2500kr så är det onödiga pengar att hänga i garderoben.
  Hälsningar Mamma Mia

  SvaraRadera
 13. Skicka tillbaka! Färgen är inte särskilt kul, mesig. Du är snyggare i mer färg.

  SvaraRadera
 14. Haha; so many opinions! The dress looks wonderful on you and is just your style. The big question is if you will wear it. There is no point in having such a beautiful dress to decorate your closet.
  Kram,
  Karen XOXO

  SvaraRadera
 15. Jag tycker också att denna var snyggare än Wallan, passar dig jättebra. Men sedan är det ju om du inte själv tycker det känns rätt så gäller det väl att känna efter om du verkligen kommer att använda den. Men jättesnygg var den! - Maja

  SvaraRadera
 16. Har aldrig fallit för just denna klänning. Tycker den är för speciell för att just kunna användas i den utsträckning som det behövs för att försvara det pris du ändå betalat.

  Tveksamhet= du kommer inte att använda den...så ofta som du "ska".

  Nu är jag inget fan av Ewa i Walla så jag jämför inte med den utan bara med plagget i sig.

  Kram!

  SvaraRadera
 17. Hej alla fina i bloggosfären!

  Hoppas jag får vara först med att avslöja nyheten att 26 januari kommer Ewa i Walla-butiken på Horngatan att förvandlas till Ewa i Walla Outlet med 60-70 % rabatt på tidigare kollektioner. Yran kommer att vara i 1,5 vecka. Nya plagg kommer att skeppas in varje dag från Söderhamn. Man får inte plats med 'allt' i den relativt lilla butiken så man fyller på eftersom.

  SvaraRadera
 18. Skicka tillbaka! Du har ju så många finare...

  SvaraRadera
 19. Behåll, den är ju jättefin! Älskar tyget, trots att det är ömtåligt. Har ju tittat länge på den korta, raka varianten. Så mycket bättre i verkligheten än på bild. EiW i all ära, men den här är snyggare tycker jag.

  Du har förresten fått en blogg-award av mig här: http://oddmollytigern.blogspot.com/2012/01/liebster-blog.html

  Kram!

  SvaraRadera
 20. För det priset, och om du inte är helt hundra så säger jag skicka tillbaka! Är dessutom tyget skört så törs man knappt använda den, och en så vacker klänning ska inte bara hänga i garderoben. Den ska vädras ofta! Jag är säker på att det snart kommer en ny läcker klänning från OM som du faller för :)
  Kraaaaam ( älskar dina outfit bilder! )

  SvaraRadera
 21. Den klänningen är ju bara så galet snygg.

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER