torsdag 26 januari 2012

VAD ÄR EN BAL PÅ SLOTTET...NÄR MAN KAN GÅ PÅ EWA I WALLA OUTLET!!

Ledsen alla Ewa i Walla-tokiga tjejer som inte bor i närhet av denna lilla guldgruva.....EWA I WALLA OUTLET!!!!!!! Denna öppnade idag och första vända jag gjorde vid lunchtid gav mersmak då jag fick reda på att det skulle komma en hel del påfyllning senare, så jag var inne en vända till efter jobbet och DÅ fann jag en LJUVLIGT VACKER klänning!!! Min egen Ewa i Walla-drömklänning....och ja, det går inte att gå ifrån denna butik utan att handla med sig något....om man gillar wallor alltså ;-D
 LYCKA KOMPRIMERAD I EN PAPPERSPÅSE


 Vackert linne som blir vippig och ljuvlig med ett fint skärp i midjan.
 Vacker spetsblus....såååå fin på
HÄR ÄR MIN FINA FINA KLÄNNING.....EN DRÖM.....EN FÖRÄLSKELSE PÅ HÖG NIVÅ ;-D


Jag lovar visa upp den till helgen och en hel del annat smått och gott.....ÅH, vad jag älskar REA och FYND!
Ha en fortsatt fin kväll!
KRAM!!

9 kommentarer:

 1. Wow, verkligen snygg klänning!

  Själv åkte jag ner till Astrid idag för den sista Nessie i L låg kvar där...i ljusgrått, har den redan i Mole...mmmm, fin till sommaren.

  Både Nessie plus den vackra canvasrocken med läderremmar på armarna som bara plockar fram den bästa figuren finns på bild här :-)
  http://vackrahemochinterior.blogspot.com/2012/01/ewa-i-walla-on-sale-del-3.html

  SvaraRadera
 2. Oj vilken härlig påse! Funderar på att åka en sväng på måndag, Några fina kan ju finnas kvar då med! Kram

  SvaraRadera
 3. Oj vilken söt klänning i vitt du hittade på andra vändan. Den skulle till och med kunnat gå hem hos mig. Allt med korssygn gillar ju jag.

  Trevligt att träffa dig en snabb svänt hos Wallorna idag :-)

  KRAM

  SvaraRadera
 4. Fantastiska kläder :) Din blogg ger så mycker inspiration.

  Jag undrar om man kan få be om en toktjänst. Jag letar efter en Tootsie Coat i färgen Beige. Storlek 2. Kan du hjälpa mig med en efterlysning?

  SvaraRadera
 5. Hej Nina: Tack snälla för din kommentar. Jag kör tyvärr inte efterlysningar, skulle inte göra annat om jag började med det. Däremot vet jag att fina Lingonet, Dvs som har bloggen Lingonberrie: http://www.lingonberrie.se/ hade en sådan nyligen till salu. har för mig att det var en i storlek 2.
  Lycka till!
  Kram!!
  P.S. De brukar dyka upp på Tradera med jämna mellanrum ;-)

  SvaraRadera
 6. Stiligt!! De ser perfekta ut till dig :-) Nästan så att t o m jag börjar snegla lite på wallorna!
  Kram

  SvaraRadera
 7. Men åh så mycket fint! Ska bli kul att se klänningen på kram

  SvaraRadera
 8. Hej, jag är en ny läsare hos dig, hittade dig när jag tittade på en By TiMo klänning på Tradera. Måste verkligen berömma dig för din goda smak jag blev helt såld när jag tittade på dina bilder. Tycker det är bra när du skriver ut strl på plaggen, vad jag kan förstå så har vi samma strl (jag har ganska många likadana plagg som du) Men jag såg att du skrivit att din rosa Grandmas var i strl 3 är dom små i strl? jag är på väg att bjuda på en på Tradera.
  Mvh Agneta

  SvaraRadera
 9. Hej Agneta: Det är svårt med Grandmas Coat som är virkad för hand, den varierar kraftigt i storlek. Den 3:a jag hade var liten så då passade den mig perfekt. Denna säsongs Jacquard Grandmas har jag storlek 2 i och de verkar normala i storlek.
  Lycka till och roligt att du hittat hit!
  KRAM!!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER