måndag 7 december 2009

DÅ VAR TÄVLINGEN AVGJORD!! VINNARNA PRESENTERAS!!!

Japp, ni så rätt! Vinnarna presenteras!!! Det var så många fina kommentarer fick ihop ca 30-35 stycken. Eftersom många är ganska personlig (plus personliga kontaktuppgifter som kanske alla inte vill lämna ut) har jag bestämt mig för att inte publicera dessa, men ni kan vara säkra på att ALLA tagits med i utlottningen. Den som drog fram två lappar istället för en, var min lilla minsting på 2,5 år. Jag hade inte hjärta att välja bort en av dessa lappar så den ena ska få halsbandet och den andra ska få ett fint "tröstpris" ett fint armband tillverkat av rosenkvarts, silverdelar och söttvattenspärlor!!


VINNAREN AV DET FINA HALSBANDET ÄR KATINKA MED FÖLJANDE MOTIVERING:

"Åhh, men det här vill jag definitivt vara med på. Jag har vanligtvis ingen tur alls så jag brukar själv sällan vara med i tävlingar just på grund av det, men den här chansen får jag inte missa.


Jag hoppas på att vinna därför att jag länge beundrat dina vackra smycken och faktiskt varit på vippen flera gånger att fråga dig om du säljer dem. De är så vackra och personliga. Sedan har jag allmänt haft en risig dag och mycket jobb på sista tiden så jag tycker allt gott jag förtjänar det också. Jag älskar pärlor och till min Coolwool Dress hade det där smycket varit ljuvt."


VINNAREN AV TRÖSTPRISET, ETT VACKERT ARMBAND MED SILVERLÅS, SÖTTVATTENSPÄRLOR, SWAROWSKI KRISTALLER OCH ROSENKVARTS ÄR A-K.

Ja, jag vet det blev två stycken Odd Molly bloggare villket kan tyckas lite partiskt, men jag kan garantera är lillskruttan på 2,5 år inte hade någon som helst aning om vilka lappar/namn hon drog upp!! Dessutom var jag lite förvånad att det var så få "icke-bloggare" som faktiskt anmält sig till tävlingen (det var ca 8 stycken, resten var bloggare).

STORT GRATTIS TJEJER!!
Snälla maila mig eran mailadress/hemadress i en kommentar härunder (jag lovar att inte publicera dessa;-)
VI SES SENARE IDAG MED DAGENS ODD MOLLY OUTFIT!!

3 kommentarer:

 1. Åhhh även A-K vann!

  STORT GRATTIS
  Katinka och A-K

  SvaraRadera
 2. Vad kul att och grattis till Katinka och A-K. Kram!

  SvaraRadera
 3. Grattis till vinnarna!!!

  Massa kramar!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER