torsdag 17 december 2009

DAGENS ODD MOLLY OUTFIT - TENFOLD KNIT JACKET

Här kommer ännu en favorti, min älskade Tenfold Knit jacket i Rose. Har älskat denna kofta från allra första början och den växer bara med åren. Idag är det snöstorm här ute och prinsessorna ska ha gymnastikuppvisning så man måste ut i detta oväder....buhuuu.


Under denna har jag min favoritblus för ögonblicket från Lollys Laundry, älskar alla spetsdetaljer. Känner mig alltid uppklädd med denna.


Hade egentligen tänkt ha en fin OM-klänning men vädret inbjuder knappast till detta, så det får bli denna outfit istället.

P.S. Väntar ett fiiiiint paket från AMY.....ÅÅÅÅÅH, vad det ska bli spännande....ni får se ikväll eller imorgon.

KRAM på er ALLA!!

9 kommentarer:

 1. Tenfold knit är underbar i rosa. Jag har en i grönt (bomull) hoppas den kommer till våren i ngn härlig pastell. Då köper jag en garanterat.
  Kom själv hem från riktig snöoväder precis.

  SvaraRadera
 2. Underbar outfit! Hoppas ni får en mysig gynmnasitkuppvisning och att snökaoset lägger sig lite.
  Åh vad spännande med paket!!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Vad fin du är! Jag äger också den där koftan och älskar färgen men den sitter tyvärr inte lika bra på mig. Har den oftast öppen och då ser man inte de fina detaljerna. Jag älskar volangerna på framsidan :-)

  Lycka till på gymnastikuppvisningen!

  Kram

  SvaraRadera
 4. Vad spännande, jag tror jag vet vad det är. Förresten är du fin i din Tenfold, hur är den i storleken?

  Hoppas gymnasikuppvisningen gick bra, trafiken är just nu extrem med all snö, så ta det lugnt ute på vägarna.
  Kram:-)

  k

  SvaraRadera
 5. Vill också ha en Tenfold (eller flera) den är verkligen jättefin och så användbar kan jag tänka!
  Hoppas det gick bra på uppvisningen för dina flickor!
  Ska bli spännande att se vad du införskaffat nu!!
  Kram Ina

  SvaraRadera
 6. Hej! Hamnade på din sida av en slump. Måste bara fråga eftersom jag tror du har "koll" på Odd Molly! Jag gillar verkligen stilen på Tenfold Knit koftan!! Men finns de i olika material? Bomull ( sommarens ) och ull till vintern?! Tack på förhand!
  Mvh/Annelie - precis upptäckt hur fina Odd Molly är! :)

  SvaraRadera
 7. Hej Annelie: va roligt att du hittat hit (och även du hamnat i Odd Molly träsket ;D). Jag, tenfold görs i Bomull på sommaren och i ull på vintern. Äldre kollektioner, tror från 2008 och 2007 hade INGEN "odd molly" text på ryggen som de har idag (djävulens påfund om du frågar mig;). Lycka till och välkommen tillbaka!!

  SvaraRadera
 8. Tack för ditt snabba svar! :) Jag fann en på tradera men upptäckte nu att det var en i "ull" men det kan vara kyliga dagar till vår/sommaren! :) mvh

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER