söndag 20 december 2009

DAGENS ODD MOLLY - A-ONE SILK STRAP DRESS

Käraste vänner, nu är lycka fullständig, jag har ALLA min drömreafynd i garderoben och jag är OTROLIGT lycklig!! Den här klänningen har jag älskat sen jag såg den första gången men jag har tyckt att den var för dyr. Tack vare AMYS REA har jag lyckats få tag på mina sista adrömplagg till ett fantastiskt pris!!

Känns lite mer kläd med en liten varm yllebolero nu i vinter. PERFEKT NYÅRSKLÄNNING!!



Denna är helt LJUVLIG!!
Hoppas ni haft en UNDERBAR 4:de Advent!

STOR KRAM!!

12 kommentarer:

 1. Den är underbart fin. Boleron till passar som hand i handske. Vad kul att du fått tag på dina drömplagg. Nu väntar ju sommar-kollektionen. PUST!
  Kram!

  SvaraRadera
 2. ojojoj! vilken dröm! Den är verkligen vacker på dig! Du har en i rött, katinka en i grönt. Båda är såna konstverk så jag kan inte säga vem som är finast. jag älskar brunt, grönt, rött o blått på kläder o din klänning är verkligen inget undantag!

  en grattis-till-nya-jobbet-present från dig själv månne?
  ;-)
  Julkramar!

  SvaraRadera
 3. SÅ fin. Visst har du en pointell me klänning? Hur är den i storleken?

  SvaraRadera
 4. Frida: Jag har sålt min pointelle me dress, men jag hade min vanliga storlek i denna, den är ju töjbar och stretchig upptill.

  Tack söta Evalena! ja, så kan man ju se det....hihihi.

  Tack Sara-Mia: Visst snart kan man fokusera på vår/sommar kollektionen men jag känner mig inte särskilt stressad just nu.

  KRAM

  SvaraRadera
 5. Oh den klänningen är så fin och som vanligt sitter den superfint på dig! Vet du om den fanns i royal och vad kostade den på REAN? Har du din vanliga storlek eller kan man gå ner en storlek?
  Kram

  SvaraRadera
 6. Verkligen fint. Passar dig perfekt. Verkligen en fin klänning till nyår.kram

  SvaraRadera
 7. Nu har jag suttit å spånat igenom massor av dina outfits och jag måste bara säga att du har blivit något utav en stilikon för mej! Alltid supervackra outfits, och snygga koordiationer! Skitläckert, du e så duktig! Du har till och med en egen mapp på min dator nu, där jag samlar mina favvisar av dina outfits haha!

  SvaraRadera
 8. Tjohej vad snygg du är i din! En riktig 10-poängare!
  KRAM

  SvaraRadera
 9. Grattis, vet ju hur du "jagat" denna... Visst är den ljuvlig. Min i grönt har jag sparat till julafton, då ska den invigas. Och stort grattis till nytt jobb! Låter ju väldigt spännande!!!!

  SvaraRadera
 10. Oj så vackert!
  Den klänningen är helt underbar, grattis till en fantastiskt köp:-)

  Kram Mia

  SvaraRadera
 11. Grattis till ditt nya fynd! Du blir snyggast i nyår med den dressen!!

  Vill önska dig en riktigt God Jul o ett Gott Nytt År från mig!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER