onsdag 16 december 2009

DAGENS TRÖTTA ODD MOLLY - ALPACA MIX LONG CARDI

Här kommer en väldigt "leasure" outfit för att vara jag. Är hemma idag och VABBAR med min minsting (söttisen som ALLTID blir sjuk). Hon fick sin andra dos av influensavaccinet igår och på kvällen blev hon dålig (feber, ömhet i armen, allmänt skruttig).....synd om den lilla prinsessan.


Inte superelegant men ACK så varmt!! Lite glamour med mitt fina halsband som jag tillverkat och satt ditt ett silverhjärta på från Good Charma (ett armband som gått sönder).


Inte så värst figursmickrande men som sagt, ibland duger det att bara få vara varm....


...."in style"

KRAM PÅ ER ALLA OCH HOPPAS NI ALLA HAR DET BRA!!
Hinner tyvärr inte kommenterar på alla era fina bloggar de närmast dagarna då det är ganska mycket i görningen.....men som sagt jag lovar återkomma snart!!

9 kommentarer:

 1. Krya på det lilla underverket! Tycker du är fin ändå...!!

  SvaraRadera
 2. Visst är det skönt att svepa in sig i long cardigan, som att vara insvept i en filt. Varmt och gott :)

  Stackars liten som blev dålig av sprutan. Min minsta är också lite halvdålig idag. Vakenade jätteledsen och jag fick lägga mig med henne så att hon kunde somna om... givetvis somnade jag också :) (välbehövligt!) Men nu ska jag återuppta sysslorna inför morgondagen.

  Vi har nog alla mycket omkring oss just nu! Och full förståelse för att att allt inte kan hinnas med.
  KRAM

  SvaraRadera
 3. Jag är hemma m ed min lillekille som "bara" är sjuk nuförtiden trots att han inte har tagit någon spruta. Det blir ingen spruta för min familj. Du ser supermysig ut idag i din rosa kofta. Jag skulle vilja ha en sådan men de verkar vara så långa i armarna och mina är så korta precis som hela mig:)

  Ha det bra! Camilla

  SvaraRadera
 4. SÅ där är det ju. Tänk inte på att du måste kommentera. Vi vet hur det är! OCh snygg är du i dina kläder. Du är nog en sån som det inte spelar nån roll om du sätter på dig en säck. Du kan piffa till det så det ser snyggt och stiligt ut!

  Hoppas tjejen är piggare nu!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Men vad fint ditt halsband var och det ser mysigt och gosigt ut med long cardigan. Hoppas att lilltjejen snart kryar på sig!
  Kram
  /Erika

  SvaraRadera
 6. Jag älskar min long cardigan..Hade tur i oturen med den..Min strl 2 i rose som var lite stor gick i sönder och det fanns inga nya någonstans så jag fick pengarna tillbaka och hittade en ny i strl 1 för bara 1200:- på blocket:-)
  Fast den är varm..Använde den mkt i höstas som jacka..
  Fin är du i den som allt annat:-)
  Kram Mia

  SvaraRadera
 7. Jamen så är det för oss alla lite då och då. Just nu är jag hemma sjuk så nu har jag tid, men annars är det kärvt om det ibland. Tänk inte så! Kram

  SvaraRadera
 8. Hoppas lillan snart är pigg igen!

  Du är så smal att den gör sig fint även om den är som en stor filt. Jag däremot.. haha ser ut som jag vet inte vad - men värmen i koftan är oslagbar! Jag fick hem en till idag och jag är kär!

  KRAM

  SvaraRadera
 9. Stackars liten, hoppas hon mår bättre nu!

  Koftan ser så gosig och varm ut!

  Förresten, attans vad vacker du är i din POW WOW business dress.....så gudomligt vacker/snygg, ja hittar inte ord (pekar mot inlägg längre ner!)

  Ibland hinner man inte kommentera så känn inte dig stressad. Jag har varit kass på att kommentera de senaste veckorna men jag läser alla bloggar ändå :D

  Stor kram till dig! <3

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER