tisdag 29 december 2009

TRIWA KLOCKA OCH EFVA ATTLING

Nu har den kommit hem till mig! Den fina kloclakn var inte vit utan grå med små swarowski krsitaller och rosa urtavla....superfin. Känns dock aingen stor....får se om den får stanna, men fin är den.

Tyvärr ingen bra skärpa!


väldigt tuff och snygg.....men väldigt stor på min bräckliga handled....

Något annat som också anlände idag var detta fina halsband, fick ju ett superfint halsband av maken, men han märkte nog att denna inte var "mitt i prick" när jag väl satte den på mig, trots fint budskap....så det fick bli denna istället.....SUPERNÖJD!!!


Det här är "JAG", inte lika dyr men denna passar min stil och min personlighet så mycket bättre.
TACK KÄRE MAKE!!!
Ha en trevlig kväll/natt, vi ses imorgon!!
KRAM!!

4 kommentarer:

 1. Skoj att se bild på klockan, den var verkligen större än vad jag hade föreställt mig. Ska den få stanna?

  Fint halsband hade du fått också...
  Kram

  SvaraRadera
 2. Smycket är helt underbart på dig! Klockan också, men jag håller med om att den ser aningens stor ut på dig faktiskt. Kram

  SvaraRadera
 3. Jag gick förbi en uraffär i stan på väg hem och såg klockan i skylten. Kunde inte låta bli att gå och titta närmare på den och jag tycker den är så fin. Men jag har å andra sidan stadigare händer än dig och passar i större smycken.

  SvaraRadera
 4. Tusen tack för bilder på klockan!!:) Den är nog supersnygg. Blev dock o fundera då du har en så smal armled o du tyckte den var stor.. humm.. Vill int att den ska hänga. Måste fundera om jag skall beställa. Gillar färgen och kristallerna.

  Åh, ditt halsband är så fint! Jag har samma! Bra smak:) Sic itur ad astra. Mitt favvo smycke från Attling.

  Kramkram!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER