fredag 4 december 2009

PRE-SPRING HAR KOMMIT TILL SID & SALLY

Tänkte bara tipsa om att SID & SALLY precis fått in många fina Pre-spring plagg. Jag var själv tvungen att klicka hem ett av dessa plagg, hade dessutm tagit slut i de flesta internetbutiker som tagit in denna i min storlek.


Alla dessa finningar har nu kommit in! Gissa villken jag beställt ;D
KRAM!!

9 kommentarer:

 1. Jag tippar på den röda singoallablusen :)
  Vad bra att de kunde skicka till dig! Annars hade jag absolut hjälpt dig!

  Trevlig fredag!
  KRAM

  SvaraRadera
 2. Den röda tror jag med. Den är såååå fin!

  SvaraRadera
 3. Alcemistry s/s i rött tro jag...:-)
  Kram Ina

  SvaraRadera
 4. Den gråa eller röda........
  Provade dom idag....jättefina. I chalk också.
  Men jag gillade inte de tre fransade knytbaden i ryggeb som redan fransat ihop sig till en klump på de flesta blusarna jag provade. Gick liksom inte att knyta upp :-(
  Var det något du tänkte på? Blir väl så när många provar kanske?

  SvaraRadera
 5. Den röda blusen eller Duvet Tunic i grått skulle jag tro. Kram

  SvaraRadera
 6. Hej

  Var på Mathilde idag sugen på att köpa nåt fr pre-spring men tyckte att kvaliteten kändes sådär.. Fransiga band i ryggen som det står om i kommentaren ovan, ska det verkligen vara så???? Synade några blusar i sömmarna och det var inget vidare - undrar hur du tänker som verkar fundera kring kvalitet kontra pris, och inte bara "köper märket".. Jag tycker det är så trist då jag varit Mollyfrälst i flera år. Varför känns det som att kvaliteten är dålig/sämre nu?

  Mvh
  Marie

  SvaraRadera
 7. Den röda har du köpt:) tror jag i alla fall.
  Kvaliten på OM har blitt sämre och sämre, det går inte att förneka:(

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER