onsdag 23 december 2009

BACK FROM THE DEAD! på riktigt......

Som ni kanske märkt har det varit liiiiite tyst på bloggen, jag som annars är känd för att uppdatera denna dagligen. I måndagsnatt vid kl. 01.30 vaknade jag av att jag ännu en gång på mindre en vecka fick ett akut gallstensanfall. Denna gången var det dock något som var annorlunda, när kl var 3.30 hade smärtan snarare blivit intensivare.....maken fick assistera och vi bestämnde oss för att åka in till akuten nu när vi faktiskt hade svärmor hemma som kunde passa barnen. Vi åkte in till akuten och jag kom in direkt, fick dock vänta på smärtstillande i nästan 1 timmer.....Först blev det fel med smärtstillandet och jag kräktes som en kalv och smärtan blev ännu värre, först på andra försöket blev det bättre. Därefter fick jag träffa en ung läkare som förstod allvaret i situationen och som remitterade mig direkt till kirurgen för akut operation. Jag kom upp till bukkirurgen och efter en timme, när de gjort en ultraljudsundersökning och konstaterat en ansenlig mängd gallstenar bokades en operationssal. Jag rullades in till operationssalen och 3,5 timme senare var gallan och stenarna borta med titthållskirurgi och mycket skicklighet. Gallan hade tydligen blivit inflammerad och detta var en akutoperation, så det var tur i oturen att vi faktiskt åkte in mitt i natten, julveckan....det hade kunnat gå riktigt ILLA om vi inte åkt in.

SO, now I am back!! Efter mindre än ett dygn har jag fått komma hem till mina små prinsessor och make, dagen innan julafton! Bättre julklapp än detta hade jag inte kunnat önska mig!! Att jag inte kan äta någon större del av julmaten och att jag inte kan dricka julöl och snaps får jag helt enkelt leva med! Det är UNDERBART att vara hemma (full av smärtstillande)!

SÅ MINA KÄRASTE VÄNNER OCH LÄSARE, HA EN RIKTIGT GOD JUL OCH ETT GOTT NYTT ÅR OCH TA HAND OM ER OCH ERAN FAMILJ DE ÄR DET DYRBARASTE SOM FINNS!!!

21 kommentarer:

 1. Nämen, vilken otur och vilken tur att ni åkte in! Krya på dig nu så gott det går och se till att bli omhändertagen och frisk snabbt! Stor KRAM och GOD JUL!!!

  SvaraRadera
 2. Oj! Vilken pärs, fy det där lät inget skoj!!
  Skönt att du mår bättre nu och slapp tillbringa julen på sjukhuset..

  God Jul

  SvaraRadera
 3. Stackars dig! Skönt att du är hemma igen. Vila dig och bara ha det bra. Jag önskar dig och din familj en god jul, stor kram

  SvaraRadera
 4. Vílken tur att ni åkte in och att du hann hem till jul. God Jul och krya på dig!

  SvaraRadera
 5. Vilken tur att ni åkte in då! Tusen kramar till dig, God Jul och krya å dig! Kram

  SvaraRadera
 6. ojojoj..

  STOR KRAM och hopp om en skön och lugn jul!(tittar strängt på dig - inte stressa nu)

  SvaraRadera
 7. Vi har varit så oroliga!! Tack för att du hörde av dig, vännen min! Så otäckt du varit med om. Det var så många som frågade mig idag vid Sköna Claras om jag hört av dig på en stund, du har så många läsare härifrån trakten som älskar din blogg och var nu lite oroliga. Så skönt att du skrev.
  Ditt paket ligger under granen. Jag har hålligt mig och inte öppnat det ännu, bara snusat på det lite... Det doftar så gott.
  Camilla, min vackra mamma och Kärleken hälsar så mycket åt dig!

  Många många många kramar skickas ut till dig via cyber-space!

  Må väl, vännen min! God Jul!

  Malenami

  SvaraRadera
 8. Skönt att allt gick bra till slut och att du fått komma hem till dina käraste. ta det nu lugnt i jul. Låt bloggen vila. Vi finns kvar här och väntar tills du blir piggare. Julkramar i massor/ Sara Mia

  SvaraRadera
 9. Massor med kramar och en önskan om en härlig jul önskar jag dig! Vila och rekrerera dig under dessa härliga helgdagar.

  kram

  SvaraRadera
 10. Ojjjjjj!

  Hoppas du får ha en lugn o skön jul nu!
  Ta hand om dig.

  Kramar

  SvaraRadera
 11. Usch så otäckt...Men tur att du åkte in och att det gick bra..
  Klart man vill vara hemma hos sina när det är jul!
  Ta hand om dig, hoppas ni får en härlig jul tillsammans,
  Kram Mia

  SvaraRadera
 12. Vad härligt att höra att allt fick ett gott slut.Jag blev lite orolig när det inte kom några nya inlägg på din blogg.....inte för att man kräver det utan man är ju så van vid det.
  Ta det nu lugnt och umgås med nära och kära.
  GOD JUL & GOTT NYTT ÅR!
  Kram Halvan

  SvaraRadera
 13. Ojoj...vilken tur att du åkte in i tid! skönt att du är hemma till jul....Hoppas att du får en riktigt fin jul!
  Kram!

  SvaraRadera
 14. Jag har faktiskt undrat om det hänt något. Är ju van vid dagliga uppdateringar. Skönt att ni åkte in och att allt gått bra!
  NJUT nu av julen tillsammans med din familj!
  STORA KRAMAR

  SvaraRadera
 15. Krya på dig:) vilken tur att allt gick bra på slutet :))

  Jag såg att en tradera auktion använder din bild, här
  http://www.tradera.com/Odd-Molly-kofta-Lovely-knit-stl-3-auktion_104391619#pic

  Bara tänkte visa detta för dig...

  Ha det bra
  Kram

  Kenzy

  SvaraRadera
 16. Kenzy: Tusen tack för tipset! Har kontaktat säljare och hoppas denna frivilligt stänger denna!

  TILL ALLA ER ANDRA SNÄLLA RARA:

  TACK FÖR ALLA SNÄLL KOMMENTARER!! UPPSKATTAR DET SÅÅÅÅÅ!! SKA HA EN RIKTIGT GOD JUL OCH ETT GOTT NYTT ÅR MED MIN FAMILJ OCH ÖNSKAR ER ALLA DETSAMMA!

  SvaraRadera
 17. Krya på dig. Hoppas att du återhämtar dig snart.
  Jag var på väg inte och skulle varna dig för bildstöld på Tradera men såg att någonannan gjort det. KRAM

  SvaraRadera
 18. Usch va läskigt!! Va skönt att allt gick bra till slut då! <3

  GOD HELG! :)

  SvaraRadera
 19. Usch din stackare. Skönt att slutet blev gott trots allt. Jäg är själv opererad för gallsten, då tog de hela gallblåsan och jag fick mina stenar med mig hem i en burk. :/ Jag var då 20 år.

  Stor KRAM och God Jul

  SvaraRadera
 20. Men var det det som felades! Vad skönt att höra att allt är bra nu iaf!
  *pust*
  Tur att ni åkte in, det var verkligen bra!

  Kram

  SvaraRadera
 21. Uscha stackars stackars dig! Men vilken tur i oturen! Hoppas nu att du kryar på dig snabbt! Vi alla ser ju fram emot att träffa dig på Mollyträffen. Kramisar i masssssor!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER