fredag 4 december 2009

JULAFTON REDAN!!! FICK ETT UNDERBART ODD MOLLY PAKET FRÅN AMY!!

Kära läsare! Idag känns det som julafton! Idag när jag bara gick runt hemma (min lediga dag) och skulle städa inför helgen fick jag en alldeles UNDERBAR överraskning med posten....paket från USA, närmare bestämt från Amy på FITTS & COMPANY. Även om jag vet vad det är och även om jag betalat för dessa känns det som små julklappar....helt underbara Odd Molly konstverk! Alla ni som tveckar, AMY är fenomenal på service och jag fick mina varor på ca 10 dagar (valde det billigare fraktalternativet, väljer man rek har man dessa på ca 3 dagar). Frågor kring frakt och tull kan ni enkelt diskutera med Amy, hon har en HEL DEL erfaranhet av att skicka OM till Sverige ;D


#53 SideSaddle Dress, CHALK


Produktbilden som inte direkt lockade mig först!


Underbar vidd!


Ljuvliga detaljer!!


Helt enkelt UNDEBARA detaljer!!

Den underbara ryggen!


Superfin även med en kofta över det hela!!


Här i sin "enkelhet" utan skärp!

Måste erkänna att jag blev helt tagen av denna klänning! Kunde aldrig tro att den skulle vara så fin eller skön på som den är! Ett riktigt Odd Molly hantverk av högsta klass! Slår allt pre-spring med hästlängder för min del :D
För er som undrar, så var det mer än detta som kom idag....men jag portionerar ut dessa godingar efter hand....;D
KRAM och ha alla en UNDERBAR FREDAG!!

14 kommentarer:

 1. Ja den var bra mycket snyggare på dig än på produktbilden!!!! Men så är det ju nästan alltid tycker jag! Grattis till ett lyckat köp!

  SvaraRadera
 2. Vilken julklapp! Otroligt vacker på dig och ditt H&M knytskärp är som gjort till dina OM outfits. Har försökt fått tag på ett själv men det verkar vara slutsålt.

  Kram Camilla

  SvaraRadera
 3. KUL med paket!
  Den sitter jättefint på dig! Den klänningen är definitivt ett sådant plagg som sitter bättre på en "riktig" människa än på OM benrangel :)
  KRAM

  SvaraRadera
 4. Men vad fint den satt på dig! Och jag håller med dig, den är vackrare i "verkligheten" än på produktbilden. Grattis till ett lyckat köp!

  SvaraRadera
 5. Åh vad fin den är! Passar ju perfekt. KRAAAM
  Ps bor du i stockholm??

  SvaraRadera
 6. Wow! Den är sjukt snygg på dig!!!

  SvaraRadera
 7. Den är heeeelt underbar och den sitter som en smäck!! Frågan är varför man inte sett den någonstans här i Sverige, konstigt tycker jag för den är ju kanonfin!!
  Kram Ina

  SvaraRadera
 8. Superfin. Måste nästan säga att jag tycker den är finast naturell (utan koftor och skärp).

  Perfekt storlek för dig.

  Kram

  SvaraRadera
 9. Fantastisk klänning! En av de snyggaste från höstens kollektion enligt min mening. Kram!

  SvaraRadera
 10. Grattis vännen, den är underbar! Sitter perfekt på dig, färgen är fantastisk. Så vackert!:)

  Önskar dig ett trevligt veckoslut <3

  Kramkram

  SvaraRadera
 11. Superfin är den..
  Var så sugen på denna innan men den påminner rätt mkt om min amerind klänning så det fick vara..
  Tycker nog också att den är finast naturell;-)
  Idag provade jag prespring och blev så himla besviken på klänningen som jag redan har beställt..Den kommer att få åka tillbaka direkt..Men två singoalla bluser blev det istället;-)
  Hoppas ni har en härlig lördagskväll, kram Mia

  SvaraRadera
 12. Den är jättefin, men mycket finare utan skärpet, skippa det, tycker jag!

  SvaraRadera
 13. Vet inte om ni inser, att det är precis lika kränkande för smala personer att bli kallade benrangel, som för runda att bli kallade fetknoppar.

  Jag är naturligt smal, har alltid varit, och det finns det många andra som är. Det finns de som är mittimellan, och det som är kraftiga.

  Alla är vi fina, och ska inte klanka ner på varandra, och alla klär vi i Odd Molly klädet. Så det så!

  SvaraRadera
 14. Anonym: Hej, vi klankar inte ner på andra, alla är vackra på sitt sätt i OM oavsett vikt och kroppsform. Vad jag tror att vissa menar är att det på sista tiden inte bara varit normala "smala" modeller hos Odd Molly längre utan speciellt en tjej de haft har varit snarare sett anorektisk ut (sjukligt, inte normalt och friskt). Jag tycker själv att sådana modeller skickar fel signaler till mina flickor. Att det sedan finns allt från smala till kraftigare kvinnor som älskar OM är just charmen med dessa OM-bloggar tycker jag. Jag hoppas du inte känner dig kränkt utan förstår bättre bakgrunden till vissa kommentarer ;D
  KRAM

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER