fredag 18 december 2009

DAGENS VARMA ODD MOLLY - CHECK ME BLOUSE

Kära vänner, hinner inte skriva särskilt mycket just nu, har tokmycket att göra och hinna med innan helgen. Jag hoppasa kunna bjuda er på fina bilder utav mitt Amy paket snart.....ha tålamod med mig bara.....

Lite "wild and Crazy" mix just idag. Check Me blouse och min älskade by Malene Birger kofta.


Ja, så här kan det se ut, lite mindre Cow Boy tycker jag....



Vi ses senare ikväll, hoppas jag......tokmycket just nu, hela magen knyter sig av stress.....hoppas kunna varva ner ikväll.

KRAM!!

7 kommentarer:

 1. Åh snälla, ta det lugnt! Varva ner och strunta i bloggen. Vi finns kvar vet du! :-)
  Itne ska det behöva knyta sig i magen av allt som ska göras.....ta ett djupt andetag och försök bena ut vad som ska göras. Sen gör du en sak i taget med fullt fokus på det(inte det du ska göra s e n - lätt hänt!)Allt ordnar sig till slut vet du. Och har det inte ordnat sig än har du inte kommit till slutet än.!

  STOR kram!

  SvaraRadera
 2. Ja, försök att varva ner. Stressa inte för mycket. Du har familjen och dig själv att tänka på i första hand. Vi väntar så tålmodigt.

  Kram

  SvaraRadera
 3. Vilka kloka ord Evalena skrev..
  Jag kan bara hålla med...
  Ta det bara lugnt...
  Vi väntar alltid på dig..
  Hoppas du får det mysig kväll..
  Kramis

  SvaraRadera
 4. Mycket snyggt med koftan till. Tog liksom bort det cowboysarsöta med blusen.

  Ja, inte stressa för mycket. Se vad som hände mig när jag hade avslutat allt på jobbet sent igår för jag skulle ha en sista lugn arbetsdag före julsemestern - blev pangsjuk så fort jag kopplade av. Ett kvitto på att man hållt för högt tempo.

  SvaraRadera
 5. Åh jag hade så gärna velat haft den rutiga blå men i tunic-modellen.. de är supersöta!

  Hoppas du fick en lugn och fin kväll och att helgen blir riktigt bra!
  KRAM

  SvaraRadera
 6. Otroligt snyggt som vanligt:) Tycker precis som Evalena skrev, vi finns här, alltid. Ta din tid, gör det som skall göras, stressa inte på bloggen - den skall vara ditt "getaway", dit du kommer och njuter, din hobby;) Många varma helgkramar!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER